autor:

anuta

» » , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Boccelute cu carne tocata

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 ianuarie 2017

Ingrediente
400 g carne toata amestec (vita+porc), 2 gogosari, 2 cepe rosii, 1 morcov, 1 telina mica, 500 g ciuperci proaspete Champignon, 50 g de cascaval, 6 foi de placinta, 50 ml ulei de masline, o legatura de patrunjel verde, sare , piper, plante aromatice de la Provence, amestec de condimente (coriandru, maghiran, cimbru, foi de dafin, oregano, busuioc)

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala si se sterg legumele, apoi se taie gogosarul in feliute subtiri, ceapa se taie julien, morcovul si telina se dau prin razatoarea mica, ciupercile se curata de pielita, se spala si apoi se feliaza, verdeata se toaca marunt.

Se calesc legumele in ulei de masline, iar atunci, cand incep sa se inmoaie, se adauga si carnea tocata. Se amesteca usor, pana ce scade tot sucul lasat. Se sareaza si se condimenteaza, apoi la sfarsit, se adauga si verdeata tocata.

Foile de placinta, asezate una peste alta, se taie in patru parti egale, obtinand astfel 24 de bucati egale. Se suprapun cate doua, astfel incat colturile sa formeze o stea, apoi se pun in forme unse cu un pic de ulei si se pune cate o lingura de umplutura, deasupra se asaza o felie subtire de cascaval, apoi se prind usor cu codite de patrunjel sau foi de ceapa verde, legandu-se ca niste boccelute. Se pot lasa si nelegate. Se dau la cuptor, cca. 15-20 de minute, pana ce foaia de placinta se rumeneste usor. Se servesc reci sau calde.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Boccelute cu carne tocata

Boccelute cu carne tocata

Intr-un bol punem carnea tocata si ingredientele (usturoiul sa fie pisat).Amestecam bine si lasam

3 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Pui cu legume in vas roman

Pui cu legume in vas roman

Carnea de pui se transeaza, se condimenteaza cu condimentele pentru carne de pui sau delikat si boia

5 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g carne toata amestec (vita+porc)
  • 2 gogosari
  • 2 cepe rosii
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 500 g ciuperci proaspete Champignon
  • 50 g de cascaval
  • 6 foi de placinta
  • 50 ml ulei de masline
  • o legatura de patrunjel verde
  • sare 
  • piper
  • plante aromatice de la Provence
  • amestec de condimente (coriandru
  • maghiran
  • cimbru
  • foi de dafin
  • oregano
  • busuioc)

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

4 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui marinat la cuptor Pui marinat la cuptor

Bucăţile de pui se spală şi se şterg cu şervete de hârtie. Într-un castron se pun uleiul, condimentele, sare, piper,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Carbonada (mancare flamanda din carne de vita)