autor:

frunza janet

» » Paste si pizza

Boccelute cu carne tocata

Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2011

Ingrediente
-250g pulpa de porc tocata, -2 catei de usturoi, -un ou, -o lingurita cimbru macinat, -citeva fire de patrunjel tocat marunt, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol punem carnea tocata si ingredientele (usturoiul sa fie pisat).Amestecam bine si lasam la o parte.
Facem o coca de taietei, din ou si faina.
Sucim o foaie subtire pe care o taiem in patrate, pe fiecare patratel punem cate o lingurita de pasta pe care am facut-o din carne tocata.
Ungem marginele patratelor cu o pensula inmuiata in apa, apoi adunam colturile si facem o bocceluta.
Le presam intre degete sa se lipeasca si le punem sa fiarba la abur cam 20 de min.Cat asteptam sa fiarba, vom pregati un sos din:

-o lingura de pasta de tomate
-o jumatate de lingura de faina alba
-o lingurita de zahar
-o lingurita de delikat
-sare (daca mai trebuie)
-piper macinat
-o frunza de dafin
-175 ml.apa
punem toate ingredientele intr-o craticioara,le amestecam si le desfacem cu apa.Punem craticioara pe foc si lasam sa fiarba, pana ce sosul capata consistenta.
Cand totul este gata, pregatim o farfurie, punem sos si peste boccelutele cu carne.
Decoram cu patrunjel tocat marunt si servim cat sunt fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Boccelute cu carne tocata

Boccelute cu carne tocata

Se spala si se sterg legumele, apoi se taie gogosarul in feliute subtiri, ceapa se taie julien, morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu sunca si ciuperci

Pizza cu sunca si ciuperci

Sunca si kaiezerul se taie in cubulete; Ceapa se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei,

30 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2011

    Foarte fine!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • -250g pulpa de porc tocata
  • -2 catei de usturoi
  • -un ou
  • -o lingurita cimbru macinat
  • -citeva fire de patrunjel tocat marunt
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de frunza janet
Inghetata coapta

Inghetata coapta

Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Intr-un bol punem faina, macul, praful de copt si un praf de sare. In alt vas punem la topit margarina,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pulpe false de pui

Pulpe false de pui

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine

14 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fine!*****

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PIZZA