autor:

Fara foto

» » , , Mancaruri cu carne, Multicooking, Retete de Craciun

Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 noiembrie 2018

Ingrediente
~700 g muschiulet de vita, 150 g kaiser, 2 cepe medii, 1 morcov, 300 ml vin rosu, 250 ml apa, 1 lingura faina, 3 catei usturoi, 1 conserva rosii in suc propriu, 1 frunza de dafin, sare si piper, In plus:, 500 g ciuperci champignon, ~200 g ceapa mica (reteta prevede arpagic), Pentru servit:, paste fierte

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Mi-am pregatit toate ingredientele la indemana.



Am taiat kaiserul in bucatele mici, carnea in cuburi. Am tocat ceapa si morcovul.



Am conectat aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la sursa de curent. In cuva aparatului am pus 2 linguri ulei si cubuletele de kaiser. Am setat functia Brown/Saute pentru 10 minute si am sotat pana cubuletele de kaiser s-au rumenit usor, dupa care le-am scos intr-un castron. Am mai adaugat o lingura de ulei in cuva si am rumenit usor si carnea, amestecand din cand in cand cu lingura de lemn. Am scos si carnea in castron si in uleiul ramas am calit usor ceapa si morcovul, setand functia Brown/Saute pentru 5 minute.



in functie de cat le vreti de calite si rumenite, aparatul Multicooker Crock-Pot Express se poate opri apasand butonul Start/Stop



Am pus din nou in vas carnea si kaiserul, am presarat 1 lingura faina si am amestecat bine. Am stins cu vinul rosu si am completat cu apa. Am adaugat si usturoiul pisat, sare si piper, 1 frunza de dafin si rosiile. Am amestecat bine. Am setat functia Meat/Stew, la timpul presetat. Am inchis capacul si am rotit catre inchis supapa de aburi.



La final, se apasa butonul Start/Stop si, cu ajutorul unei linguri cu coada mai lunga sau a unul cleste de bucatarie, se roteste supapa de aburi catre deschis. Pentru a evita orice situatie neplacuta puneti si o manusa de bucatarie. Dupa ce s-a eliberat tot aburul, se deschide capacul.



Cat timp se gateste carnea pregatim ciupercile sotate. Ciupercile taiate felii le-am calit usor intr-o tigaie cu putin ulei. Cand s-au rumenit usor, am pus peste ele ceapa taiata solzisori, sare si piper. Am mai sotat cateva minute si am dat deoparte.



O mancare simpla si gustoasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

O tava de cuptor o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara, punem cele doua foi de patiserie,

1 vot    0 comentarii
40 min
Retete de Craciun
Raffaello pentru copii

Raffaello pentru copii

se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a inceput sa fiarba bunem grisul in ploaie ,cand s-a

43 voturi    25 comentarii
30 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • ~700 g muschiulet de vita
  • 150 g kaiser
  • 2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 300 ml vin rosu
  • 250 ml apa
  • 1 lingura faina
  • 3 catei usturoi
  • 1 conserva rosii in suc propriu
  • 1 frunza de dafin
  • sare si piper
  • In plus:
  • 500 g ciuperci champignon
  • ~200 g ceapa mica (reteta prevede arpagic)
  • Pentru servit:
  • paste fierte

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

58 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Carnea tocata am amestecat-o intr-un castron cu ou, orez, putin cimbru uscat, sare si piper. Am framantat bine cu mana pana la omogenizare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cotlet de porc in aluat, cu varza si cartofi Cotlet de porc in aluat, cu varza si cartofi

Cotletul curatat bine de pielite il condimentam, apoi il ungem cu mustar pe toate partile si il invelim in felii de prosciutto crudo,

3 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Tarta cu blat fraged din rulouri cu pudra de rascove si umplura de mere