In robotul de bucatarie se pun toate ingredientele si cu pulsuri se amesteca pana se formeaza un aluat. Se acopera cu naylon si se lasa la rece ptr 30 de minute.
Se incalzeste cuptorul la 200 de grade.
Se tapeteaza o tava cu pergament - se ia cu lingurita bucatele de aluat se rotunjesc putin si se inmoaie varful intr-o farfurie plina cu susan. Se pun pe tava tapetata si se dau la copt ptr 20-30 de minute sau pana sunt aurii coapte. Se servesc cu diferite salate sunt bune si asa ca aperitiv.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii