autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bombe cu visine

Autor: Marieta Cerna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marieta Cerna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 ianuarie 2007

Ingrediente
visine din visinata ( cca. 50-60 buc.), 200 g. nuci macinate, 200 g. zahar pudra, 1 lingura cacao, 1-2 albusuri, 5 linguri zahar cristal

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

34 voturi

Mod de preparare

Visinele din visinata se lasa sa se scurga. Daca nu aveti, puteti folosi visine din compot tinute in rom.
Se amesteca nucile macinate, zaharul pudra, cacao cu 1 sau 2 albusuri crude
pentru a obtine o pasta mai groasa, omogena.
Se imbraca visinele cu compozitia de mai sus si se formeaza ( cu mainile ude!) bile nu prea mari si apoi se dau prin zahar cristal.
Se lasa sa se usuce pana a 2-a zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bombe cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Orez cu lapte si scortisoara

Orez cu lapte si scortisoara

Orezul se spala bine din mai multe ape. Laptele se pune la fiert impreuna cu un varf de cutit de

15 voturi    5 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
fursecuri simple

fursecuri simple

puneti untul zaharul si ouole in trun-castron si le amestecati bine cu lingura de lemn dupacare puneti

5 voturi    3 comentarii
30h 18 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    aly , 12 februarie 2010

    ati uitat de lapte si de biscuiti

  • Fara foto

    edi , 20 noiembrie 2009

    ati uitat de biscuiti???!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

34 voturi

Ingrediente

  • visine din visinata ( cca. 50-60 buc.)
  • 200 g. nuci macinate
  • 200 g. zahar pudra
  • 1 lingura cacao
  • 1-2 albusuri
  • 5 linguri zahar cristal

Raporteaza reteta

aly

ati uitat de lapte si de biscuiti

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
ALB SI NEGRU