autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bombe cu visine

Autor: Marieta Cerna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marieta Cerna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 ianuarie 2007

Ingrediente
visine din visinata ( cca. 50-60 buc.), 200 g. nuci macinate, 200 g. zahar pudra, 1 lingura cacao, 1-2 albusuri, 5 linguri zahar cristal

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

34 voturi

Mod de preparare

Visinele din visinata se lasa sa se scurga. Daca nu aveti, puteti folosi visine din compot tinute in rom.
Se amesteca nucile macinate, zaharul pudra, cacao cu 1 sau 2 albusuri crude
pentru a obtine o pasta mai groasa, omogena.
Se imbraca visinele cu compozitia de mai sus si se formeaza ( cu mainile ude!) bile nu prea mari si apoi se dau prin zahar cristal.
Se lasa sa se usuce pana a 2-a zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bombe cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PRAJITURA CU MERE

PRAJITURA CU MERE

Separam albusurile de galbenus,albusurile le batem spuma cu zaharul,galbenusurile se bat putin cu

6 voturi    7 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Crumble cu prune

Crumble cu prune

Spalam prunele si le scoatem samburii. Tapetam o tavita cu hartie de copt apoi asezam prunele. Intr-un

7 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    aly , 12 februarie 2010

    ati uitat de lapte si de biscuiti

  • Fara foto

    edi , 20 noiembrie 2009

    ati uitat de biscuiti???!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

34 voturi

Ingrediente

  • visine din visinata ( cca. 50-60 buc.)
  • 200 g. nuci macinate
  • 200 g. zahar pudra
  • 1 lingura cacao
  • 1-2 albusuri
  • 5 linguri zahar cristal

Raporteaza reteta

aly

ati uitat de lapte si de biscuiti

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Chec cu portocala si fulgi de cocos