autor:

Muresan Narcis

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Retete de Craciun

Bombe din branza

Autor: Muresan Narcis (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Muresan Narcis (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 decembrie 2015

Ingrediente
250 g branza de oaie, 250 g bcascaval, 250 g telemea, nuci macinate, mac,susan, negrilica, usturoi granulat, chimen, boia, sare .

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Branzeturile se dau pe razatoarea fina si se framanta impreuna. Se adauga sare dupa gust. Mix-ul rezultat dupa framantare se imparte in atatea portii cate arome/codimente doriti sa incorporati in ele. In fiecare portie se incorporeaza o aroma. De exemplu o portie o framantam cu seminte de negrilica, alta cu praf de usturoi, alta cu boia, etc. Dupa ce amestecam mixul de branzeturi cu aromele preferate facem din ele bilute de marime potrivita. Apoi acestea le dam prin diverse "glazuri" , dupa preferinte: mac, susan, nuca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bombe din branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Cozonac spirala cu nuca

Cozonac spirala cu nuca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem drojdia la dospit in 100 ml lapte

34 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Retete de Craciun
Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu cascaval si carne de pui

Daca ingredientele nu sunt feliate, atunci trebuiesc feliate in felii cat mai subtiri. Eu

5 voturi    0 comentarii
15 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2016

    Interesanta reteta si aspectoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza de oaie
  • 250 g bcascaval
  • 250 g telemea
  • nuci macinate
  • mac,susan
  • negrilica
  • usturoi granulat
  • chimen
  • boia
  • sare .

Raporteaza reteta

kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Interesanta reteta si aspectoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Aperitive reci cu sunca si cascaval Aperitive reci cu sunca si cascaval

Spalam castravetele si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Pe un tocator punem o felie sunca de praga, doua felii cascaval,

8 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive
Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova

Intestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai, apoi iar se spala. Se pregateste un amestec

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Fursecuri spritate cu portocale