autor:

Muresan Narcis

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Retete de Craciun

Bombe din branza

Autor: Muresan Narcis (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Muresan Narcis (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 decembrie 2015

Ingrediente
250 g branza de oaie, 250 g bcascaval, 250 g telemea, nuci macinate, mac,susan, negrilica, usturoi granulat, chimen, boia, sare .

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Branzeturile se dau pe razatoarea fina si se framanta impreuna. Se adauga sare dupa gust. Mix-ul rezultat dupa framantare se imparte in atatea portii cate arome/codimente doriti sa incorporati in ele. In fiecare portie se incorporeaza o aroma. De exemplu o portie o framantam cu seminte de negrilica, alta cu praf de usturoi, alta cu boia, etc. Dupa ce amestecam mixul de branzeturi cu aromele preferate facem din ele bilute de marime potrivita. Apoi acestea le dam prin diverse "glazuri" , dupa preferinte: mac, susan, nuca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bombe din branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Carnati de porc

Carnati de porc

Carnea se trece prin masina de tocat carne impreuna cu usturoi iar la sfarsit se toaca ardeiii curatati

28 voturi    4 comentarii
3h
Retete de Craciun
Cotlete de porc cu gorgonzola si nuci

Cotlete de porc cu gorgonzola si nuci

Taie nucile, dar nu le mărunți prea tare (1), fiindcă vei dori să le simți textura în

1 vot    0 comentarii
35 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2016

    Interesanta reteta si aspectoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza de oaie
  • 250 g bcascaval
  • 250 g telemea
  • nuci macinate
  • mac,susan
  • negrilica
  • usturoi granulat
  • chimen
  • boia
  • sare .

Raporteaza reteta

kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Interesanta reteta si aspectoasa.

Adauga reteta
Retete

din Retete de Craciun

Fursecuri cu unt si gem de capsuni Fursecuri cu unt si gem de capsuni

Păstrăm untul o oră la temperatura camerei. Într-un vas, mixăm untul cu 50 gr zahăr vanilat, un praf de sare. Eu folosesc

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de branza si ciocolata si gem de afine Prajitura cu crema de branza si ciocolata si gem de afine

Albusurile se bat spuma tare, cu un praf de sare. Se adauga pe rand, zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Dulciuri diverse
Tiramisu (varianta fara oua)