Branzeturile se dau pe razatoarea fina si se framanta impreuna. Se adauga sare dupa gust. Mix-ul rezultat dupa framantare se imparte in atatea portii cate arome/codimente doriti sa incorporati in ele. In fiecare portie se incorporeaza o aroma. De exemplu o portie o framantam cu seminte de negrilica, alta cu praf de usturoi, alta cu boia, etc. Dupa ce amestecam mixul de branzeturi cu aromele preferate facem din ele bilute de marime potrivita. Apoi acestea le dam prin diverse "glazuri" , dupa preferinte: mac, susan, nuca.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii