autor:

Muresan Narcis

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Retete de Craciun

Bombe din branza

Autor: Muresan Narcis (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Muresan Narcis (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 decembrie 2015

Ingrediente
250 g branza de oaie, 250 g bcascaval, 250 g telemea, nuci macinate, mac,susan, negrilica, usturoi granulat, chimen, boia, sare .

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Branzeturile se dau pe razatoarea fina si se framanta impreuna. Se adauga sare dupa gust. Mix-ul rezultat dupa framantare se imparte in atatea portii cate arome/codimente doriti sa incorporati in ele. In fiecare portie se incorporeaza o aroma. De exemplu o portie o framantam cu seminte de negrilica, alta cu praf de usturoi, alta cu boia, etc. Dupa ce amestecam mixul de branzeturi cu aromele preferate facem din ele bilute de marime potrivita. Apoi acestea le dam prin diverse "glazuri" , dupa preferinte: mac, susan, nuca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bombe din branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Prajitura cu ghimbir, morcovi si glazura de branza fina

Prajitura cu ghimbir, morcovi si glazura de branza fina

Mixam ouale, zaharul brun, uleiul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, faina, apoi adaugam scortisoara,

1 vot    0 comentarii
40 min
Retete de Craciun
Sarmalute in varza creata cu usturoi

Sarmalute in varza creata cu usturoi

Varza creaţă se curata de eventualele frunze vestede si se scobeste cu cutitul cotorul. Se opareste

3 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2016

    Interesanta reteta si aspectoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza de oaie
  • 250 g bcascaval
  • 250 g telemea
  • nuci macinate
  • mac,susan
  • negrilica
  • usturoi granulat
  • chimen
  • boia
  • sare .

Raporteaza reteta

kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Interesanta reteta si aspectoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Cotlet de porc in aluat, cu varza si cartofi Cotlet de porc in aluat, cu varza si cartofi

Cotletul curatat bine de pielite il condimentam, apoi il ungem cu mustar pe toate partile si il invelim in felii de prosciutto crudo,

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Tiramisu cu mouse de ciocolata Tiramisu cu mouse de ciocolata

Ciocolata alba si ciocolata amara se topesc separat. Ouale se bat spuma cu zaharul. Frisca se bate bine,se tine in frigider. Compozitia

37 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri
Fursecuri de iarna