Branzeturile se dau pe razatoarea fina si se framanta impreuna. Se adauga sare dupa gust. Mix-ul rezultat dupa framantare se imparte in atatea portii cate arome/codimente doriti sa incorporati in ele. In fiecare portie se incorporeaza o aroma. De exemplu o portie o framantam cu seminte de negrilica, alta cu praf de usturoi, alta cu boia, etc. Dupa ce amestecam mixul de branzeturi cu aromele preferate facem din ele bilute de marime potrivita. Apoi acestea le dam prin diverse "glazuri" , dupa preferinte: mac, susan, nuca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii