autor:

Muresan Narcis

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Retete de Craciun

Bombe din branza

Autor: Muresan Narcis (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Muresan Narcis (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 decembrie 2015

Ingrediente
250 g branza de oaie, 250 g bcascaval, 250 g telemea, nuci macinate, mac,susan, negrilica, usturoi granulat, chimen, boia, sare .

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Branzeturile se dau pe razatoarea fina si se framanta impreuna. Se adauga sare dupa gust. Mix-ul rezultat dupa framantare se imparte in atatea portii cate arome/codimente doriti sa incorporati in ele. In fiecare portie se incorporeaza o aroma. De exemplu o portie o framantam cu seminte de negrilica, alta cu praf de usturoi, alta cu boia, etc. Dupa ce amestecam mixul de branzeturi cu aromele preferate facem din ele bilute de marime potrivita. Apoi acestea le dam prin diverse "glazuri" , dupa preferinte: mac, susan, nuca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bombe din branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Rulada din piept de curcan in foietaj

Rulada din piept de curcan in foietaj

Filetam pieptul de curcan , cat mai subtire posibil .Daca se poate nu taiem carnea de tot. Dupa

4 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Retete de Craciun
Turta dulce glazurata

Turta dulce glazurata

Punem bicarbonatul de sodiu si un varf de lingurita cu sare peste cele 330 g de faina si amestecam

4 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2016

    Interesanta reteta si aspectoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza de oaie
  • 250 g bcascaval
  • 250 g telemea
  • nuci macinate
  • mac,susan
  • negrilica
  • usturoi granulat
  • chimen
  • boia
  • sare .

Raporteaza reteta

kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Interesanta reteta si aspectoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mi-am pregatit toate ingredientele la indemana. Am taiat kaiserul in bucatele mici, carnea in cuburi. Am tocat ceapa si morcovul. Am

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Carnea tocata am amestecat-o intr-un castron cu ou, orez, putin cimbru uscat, sare si piper. Am framantat bine cu mana pana la omogenizare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Caltabos cu orez