Bomboane Rafaello

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Bomboane Rafaello

Ingrediente

  • 400gr.unt
  • 400gr.zahar pudra
  • 250gr.lapte praf
  • 200gr.cocos
  • 200gr.alune nesarate sau arahide
  • 2 foi de napolitana

Mod de preparare

Se amesteca untul spuma cu zaharul pudra.

Se adauga foile de napolitana sfaramate,laptele praf si 130gr de cocos.

Din amestecul obtinut se modeleaza bilute in mijlocul carora se vor pune alunele.

Se dau prin nuca de cocos si se baga la frigider pana se intaresc.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise