autor:

Maria-Luiza

» » Dulciuri diverse

Bomboane Rafaello

Autor: Maria-Luiza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria-Luiza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
400gr.unt, 400gr.zahar pudra, 250gr.lapte praf, 200gr.cocos, 200gr.alune nesarate sau arahide, 2 foi de napolitana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

25 voturi

Mod de preparare

Se amesteca untul spuma cu zaharul pudra.
Se adauga foile de napolitana sfaramate,laptele praf si 130gr de cocos.
Din amestecul obtinut se modeleaza bilute in mijlocul carora se vor pune alunele.
Se dau prin nuca de cocos si se baga la frigider pana se intaresc.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor,dupa care le lasam la racit. Untul

33 voturi    10 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bomboane rafaello

Bomboane rafaello

Punem untul intr-o oala la topit, dupa care adaugam zaharul si lasam pana se topeste si acesta. Dupa

5 voturi    2 comentarii
55 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Superrrrrrrrrrr!!!!

  • Maria-Luiza

    Maria-Luiza (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Sorina,iti ies in jur de 60-80 de bucati,in functie de cat de mari doresti sa le faci.

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    E o reteta buna si bomboanele...super!

    • Fara foto

      Sorina , 23 ianuarie 2010

      Cam cate ies la o reteta?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      Delicioase.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      Am incercat reteta si au iesit delicioase,au gust deosebit...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

      Cred ca sunt foarte, foarte bune.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

      Lapte praf mai greu nu-l gasesc!

    • Fara foto

      constanta proka , 05 august 2009

      Am pregatit aceasta reteta e super buna.

    • Fara foto

      Nadia , 03 august 2009

      Sunt super bune bomboanele. Nu stiam ca se pune si foaie de napolitana. Voi incerca.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 02 august 2009

      Si mie imi plac aceste bomboane ,dar din comert,parca sunt mai bune.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

      Preferatele mele! Sunt super bune!

    • patronik

      patronik (Chef de cuisine) , 07 iunie 2009

      Faina reteta, eu nu pun napolitana , si pun in inerior uneori migadale sau stafide, si vara visine zaharisite.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 mai 2009

      O sa incerc reteta ta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

25 voturi

Ingrediente

  • 400gr.unt
  • 400gr.zahar pudra
  • 250gr.lapte praf
  • 200gr.cocos
  • 200gr.alune nesarate sau arahide
  • 2 foi de napolitana

Raporteaza reteta

Retete
de Maria-Luiza
Negresa

Negresa

Blatul: Intr-un caston se pun:faina,zahar,zahar vanilat, cacao,praf de copt,esenta de rom,un praf

107 voturi    12 comentarii
30 min
Retete de post
Cornulete cu unt

Cornulete cu unt

Se mixeaza untul cu zaharul,pana cand acesta din urma nu se mai simte deloc in compozitie,apoi se

4 voturi    6 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura Desteapta

Prajitura Desteapta

Se separa albusurile de gabenusuri.Galbenusurile se freaca cu 150gr de zahar,dupa care se adauga

38 voturi    11 comentarii
1h
Prajituri

COSTEO (Chef de cuisine)

Superrrrrrrrrrr!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Jeleu de pere cu vanilie