Reteta postata pe: 10 aprilie 2009
Ingrediente
400gr.unt, 400gr.zahar pudra, 250gr.lapte praf, 200gr.cocos, 200gr.alune nesarate sau arahide, 2 foi de napolitana
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se amesteca untul spuma cu zaharul pudra.
Se adauga foile de napolitana sfaramate,laptele praf si 130gr de cocos.
Din amestecul obtinut se modeleaza bilute in mijlocul carora se vor pune alunele.
Se dau prin nuca de cocos si se baga la frigider pana se intaresc.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor,dupa care le lasam la racit.
Untul
33 voturi
11 comentarii
30 min
Puneti untul si zaharul intrun vas pe foc mic pana ce aceastea s-au topit complet.
Cand zaharul
35 voturi
4 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sorina , 23 ianuarie 2010
Cam cate ies la o reteta?
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009
Delicioase.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009
Am incercat reteta si au iesit delicioase,au gust deosebit...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009
Cred ca sunt foarte, foarte bune.
vera (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009
Lapte praf mai greu nu-l gasesc!
constanta proka , 05 august 2009
Am pregatit aceasta reteta e super buna.
Nadia , 03 august 2009
Sunt super bune bomboanele. Nu stiam ca se pune si foaie de napolitana. Voi incerca.
zana b. (Chef de cuisine) , 02 august 2009
Si mie imi plac aceste bomboane ,dar din comert,parca sunt mai bune.
Crystyna (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009
Preferatele mele! Sunt super bune!
patronik (Chef de cuisine) , 07 iunie 2009
Faina reteta, eu nu pun napolitana , si pun in inerior uneori migadale sau stafide, si vara visine zaharisite.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 mai 2009
O sa incerc reteta ta...