autor:

nicoleta

» » Dulciuri diverse

Bomboane Rafaello

Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2009

Ingrediente
200 g zahar, 100 ml apa, 120 g unt, 250 g lapte praf, 250 g nuca de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun la topit zaharul untul si apa cand s-au topit se toarna peste laptele praf si 200 g nuca de cocos.Se amesteca bine si se formeaza bilute care se tavalesc prin 50 g nuca de cocos
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Se amesteca untul spuma cu zaharul pudra. Se adauga foile de napolitana sfaramate,laptele praf si

25 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Puneti untul si zaharul intrun vas pe foc mic pana ce aceastea s-au topit complet. Cand zaharul

34 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Usor de preparat si cat sunt de bune!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 200 g zahar
  • 100 ml apa
  • 120 g unt
  • 250 g lapte praf
  • 250 g nuca de cocos

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Ciocolata si untul se pun la topit intr-un vas pe abur.Galbenusele se freaca spuma cu 2 linguri de

6 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
PRAJITURA CU MAC SI FRUCTE

PRAJITURA CU MAC SI FRUCTE

Se fierbe macul in lapte 5 minute si se pune la racit.Se freaca untul cu zaharul pana devine spumos

10 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Vekas

Vekas (Chef de cuisine)

Usor de preparat si cat sunt de bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Turte dulci cu stafide si aroma de lamaie