autor:

nicoleta

» » Dulciuri diverse

Bomboane Rafaello

Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2009

Ingrediente
200 g zahar, 100 ml apa, 120 g unt, 250 g lapte praf, 250 g nuca de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun la topit zaharul untul si apa cand s-au topit se toarna peste laptele praf si 200 g nuca de cocos.Se amesteca bine si se formeaza bilute care se tavalesc prin 50 g nuca de cocos
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Puneti untul si zaharul intrun vas pe foc mic pana ce aceastea s-au topit complet. Cand zaharul

34 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bomboane rafaello

Bomboane rafaello

Punem untul intr-o oala la topit, dupa care adaugam zaharul si lasam pana se topeste si acesta. Dupa

5 voturi    2 comentarii
55 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Usor de preparat si cat sunt de bune!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 200 g zahar
  • 100 ml apa
  • 120 g unt
  • 250 g lapte praf
  • 250 g nuca de cocos

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Ciocolata si untul se pun la topit intr-un vas pe abur.Galbenusele se freaca spuma cu 2 linguri de

6 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
PRAJITURA CU MAC SI FRUCTE

PRAJITURA CU MAC SI FRUCTE

Se fierbe macul in lapte 5 minute si se pune la racit.Se freaca untul cu zaharul pana devine spumos

10 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Vekas

Vekas (Chef de cuisine)

Usor de preparat si cat sunt de bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Negresa cu nuci si cirese