autor:

Mihaela11

» » Dulciuri diverse

Bomboane Raffaello 2

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 mai 2015

Ingrediente
Aceasta reteta se pregateste cu lapte condensat si mi s-a parut mai aromata decat cea cu lapte praf., Avem nevoie de :, •210 g nuca de cocos + 100 g pentru decor), •150 g alune de padure, •1 cutie de lapte condensat indulcit (397 gr)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Alunele de padure nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta.
Amestecam nuca de cocos cu laptele condensant si lasam 15 minute pentru ca nuca sa absoarba laptele.
Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello 2" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane

Bomboane "Raffaello"

Lasam untul sa se topeasca la temperatura camerei.Amestecam cu zaharul pudra (daca laptele praf este

77 voturi    13 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

1. Mixam untul cu laptele condensat, adaugam laptele praf, fulgii de cocos, napolitana maruntita

33 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • Aceasta reteta se pregateste cu lapte condensat si mi s-a parut mai aromata decat cea cu lapte praf.
  • Avem nevoie de :
  • •210 g nuca de cocos + 100 g pentru decor)
  • •150 g alune de padure
  • •1 cutie de lapte condensat indulcit (397 gr)

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Rulada cu biscuiti si banana