autor:

Mihaela11

» » Dulciuri diverse

Bomboane Raffaello 2

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 mai 2015

Ingrediente
Aceasta reteta se pregateste cu lapte condensat si mi s-a parut mai aromata decat cea cu lapte praf., Avem nevoie de :, •210 g nuca de cocos + 100 g pentru decor), •150 g alune de padure, •1 cutie de lapte condensat indulcit (397 gr)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Alunele de padure nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta.
Amestecam nuca de cocos cu laptele condensant si lasam 15 minute pentru ca nuca sa absoarba laptele.
Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello 2" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane gen

Bomboane gen "Raffaello"

Video cu demonstrarea retetei http://www.youtube.com/watch?v=yevebP2xAc4 Aceasta este cea mai

25 voturi    6 comentarii
10 min
Retete vegetariene
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Eu folosesc robotul de bucatarie care imi este foarte util la bomboanele Raffaello.Asa ca in vasul

9 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • Aceasta reteta se pregateste cu lapte condensat si mi s-a parut mai aromata decat cea cu lapte praf.
  • Avem nevoie de :
  • •210 g nuca de cocos + 100 g pentru decor)
  • •150 g alune de padure
  • •1 cutie de lapte condensat indulcit (397 gr)

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Desert rapid la pahar