autor:

Mihaela11

» » Dulciuri diverse

Bomboane Raffaello 2

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 mai 2015

Ingrediente
Aceasta reteta se pregateste cu lapte condensat si mi s-a parut mai aromata decat cea cu lapte praf., Avem nevoie de :, •210 g nuca de cocos + 100 g pentru decor), •150 g alune de padure, •1 cutie de lapte condensat indulcit (397 gr)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Alunele de padure nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta.
Amestecam nuca de cocos cu laptele condensant si lasam 15 minute pentru ca nuca sa absoarba laptele.
Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello 2" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane

Bomboane "Raffaello"

Lasam untul sa se topeasca la temperatura camerei.Amestecam cu zaharul pudra (daca laptele praf este

77 voturi    13 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Eu folosesc robotul de bucatarie care imi este foarte util la bomboanele Raffaello.Asa ca in vasul

9 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • Aceasta reteta se pregateste cu lapte condensat si mi s-a parut mai aromata decat cea cu lapte praf.
  • Avem nevoie de :
  • •210 g nuca de cocos + 100 g pentru decor)
  • •150 g alune de padure
  • •1 cutie de lapte condensat indulcit (397 gr)

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
PLACINTA CU DOVLEAC