Bomboane Raffaelo

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200g unt
  • -150g zahar pudra
  • -100g fulgi de cocos
  • -2 foi napolitane
  • -150g lapte praf
  • -100g alune(stafide,fistic)

Mod de preparare

Amestecam 200g unt cu 150g zahar pudra.Amestecam bine pana cand devine un unt dulce si gustos.Apoi adaugam foile de napolitane sfaramitate foarte bine si punem si 150g lapte praf. Amestecam totul si le modelam in forma unei bilute. Punem alune inauntrul bilutelor (stafide,fistic).

Dupa ce sunt gata bilutele le rostogolim prin fulgii de cocos(nuca de cocos).

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte.

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor