autor:

Byanca_Manole

» » Dulciuri diverse

Bomboane Raffaelo

Autor: Byanca_Manole (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Byanca_Manole (Maestru bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 04 noiembrie 2013

Ingrediente
-200g unt, , -150g zahar pudra, , -100g fulgi de cocos, , -2 foi napolitane, , -150g lapte praf, , -100g alune(stafide,fistic)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Amestecam 200g unt cu 150g zahar pudra.Amestecam bine pana cand devine un unt dulce si gustos.Apoi adaugam foile de napolitane sfaramitate foarte bine si punem si 150g lapte praf. Amestecam totul si le modelam in forma unei bilute. Punem alune inauntrul bilutelor (stafide,fistic).

Dupa ce sunt gata bilutele le rostogolim prin fulgii de cocos(nuca de cocos).

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaelo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Raffaelo - bomboane de casa

Raffaelo - bomboane de casa

Intr-un castron se pun laptele praf, zaharul + cel vanilat, esenta de vanilie si nuca de cocos, se

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bomboane Raffaelo

Bomboane Raffaelo

untul se tine la temperatura camerei si apoi se freaca cu zaharul pudra pana devine ca o crema. se

23 voturi    7 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • -200g unt
  • -150g zahar pudra
  • -100g fulgi de cocos
  • -2 foi napolitane
  • -150g lapte praf
  • -100g alune(stafide,fistic)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tarta cu bezele