autor:

Mihaela11

» » Dulciuri diverse

Bomboane Raffaello 1

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 mai 2015

Ingrediente
Bomboanele Raffaello sunt foarte usor de preparat si foare aspectuoase de decor la sarbatori sau de dat cadou., Eu le-am pregatit de sarbatorile de iarna., Avem nevoie de :, • 200 g unt moale, •250 g zahar pudra, •100 + 100 g nuca de cocos, •250 g lapte praf, •150 g alune de padure, •2 plicuri de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Alunele nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta .
Se amesteca untul, zaharul, laptele praf , zaharul vanilat si 100 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena.
Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello 1" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane gen

Bomboane gen "Raffaello"

Video cu demonstrarea retetei http://www.youtube.com/watch?v=yevebP2xAc4 Aceasta este cea mai

22 voturi    6 comentarii
10 min
Retete vegetariene
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

1. Mixam untul cu laptele condensat, adaugam laptele praf, fulgii de cocos, napolitana maruntita

33 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • AdeLyna

    AdeLyna (Chef de cuisine) , 18 mai 2015

    Asa le fac si eu! sunt tare buneeeee!!! :)

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Bomboanele Raffaello sunt foarte usor de preparat si foare aspectuoase de decor la sarbatori sau de dat cadou.
  • Eu le-am pregatit de sarbatorile de iarna.
  • Avem nevoie de :
  • • 200 g unt moale
  • •250 g zahar pudra
  • •100 + 100 g nuca de cocos
  • •250 g lapte praf
  • •150 g alune de padure
  • •2 plicuri de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
AdeLyna

AdeLyna (Chef de cuisine)

Asa le fac si eu! sunt tare buneeeee!!! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Rulouri cu scortisoara