autor:

Mihaela11

» » Dulciuri diverse

Bomboane Raffaello 1

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 mai 2015

Ingrediente
Bomboanele Raffaello sunt foarte usor de preparat si foare aspectuoase de decor la sarbatori sau de dat cadou., Eu le-am pregatit de sarbatorile de iarna., Avem nevoie de :, • 200 g unt moale, •250 g zahar pudra, •100 + 100 g nuca de cocos, •250 g lapte praf, •150 g alune de padure, •2 plicuri de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Alunele nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta .
Se amesteca untul, zaharul, laptele praf , zaharul vanilat si 100 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena.
Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello 1" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Eu folosesc robotul de bucatarie care imi este foarte util la bomboanele Raffaello.Asa ca in vasul

9 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

(de la Jamila citire) :) Se amesteca laptele condensat cu nuca de cocos pana ce se obtine o pasta

2 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • AdeLyna

    AdeLyna (Chef de cuisine) , 18 mai 2015

    Asa le fac si eu! sunt tare buneeeee!!! :)

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Bomboanele Raffaello sunt foarte usor de preparat si foare aspectuoase de decor la sarbatori sau de dat cadou.
  • Eu le-am pregatit de sarbatorile de iarna.
  • Avem nevoie de :
  • • 200 g unt moale
  • •250 g zahar pudra
  • •100 + 100 g nuca de cocos
  • •250 g lapte praf
  • •150 g alune de padure
  • •2 plicuri de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
AdeLyna

AdeLyna (Chef de cuisine)

Asa le fac si eu! sunt tare buneeeee!!! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gateau au chocolat