autor:

Mihaela11

» » Dulciuri diverse

Bomboane Raffaello 1

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 mai 2015

Ingrediente
Bomboanele Raffaello sunt foarte usor de preparat si foare aspectuoase de decor la sarbatori sau de dat cadou., Eu le-am pregatit de sarbatorile de iarna., Avem nevoie de :, • 200 g unt moale, •250 g zahar pudra, •100 + 100 g nuca de cocos, •250 g lapte praf, •150 g alune de padure, •2 plicuri de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Alunele nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta .
Se amesteca untul, zaharul, laptele praf , zaharul vanilat si 100 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena.
Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello 1" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane gen

Bomboane gen "Raffaello"

Video cu demonstrarea retetei http://www.youtube.com/watch?v=yevebP2xAc4 Aceasta este cea mai

18 voturi    6 comentarii
10 min
Retete vegetariene
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Ciocolata rupta bucati se pune la topit in frisca incalzita( sa nu fiarba !) pe bain-marie. Cand

9 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • AdeLyna

    AdeLyna (Chef de cuisine) , 18 mai 2015

    Asa le fac si eu! sunt tare buneeeee!!! :)

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Bomboanele Raffaello sunt foarte usor de preparat si foare aspectuoase de decor la sarbatori sau de dat cadou.
  • Eu le-am pregatit de sarbatorile de iarna.
  • Avem nevoie de :
  • • 200 g unt moale
  • •250 g zahar pudra
  • •100 + 100 g nuca de cocos
  • •250 g lapte praf
  • •150 g alune de padure
  • •2 plicuri de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
AdeLyna

AdeLyna (Chef de cuisine)

Asa le fac si eu! sunt tare buneeeee!!! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu crema de ciocolata si jeleu cu fructe de padure