autor:

Mihaela11

» » Dulciuri diverse

Bomboane Raffaello 1

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 mai 2015

Ingrediente
Bomboanele Raffaello sunt foarte usor de preparat si foare aspectuoase de decor la sarbatori sau de dat cadou., Eu le-am pregatit de sarbatorile de iarna., Avem nevoie de :, • 200 g unt moale, •250 g zahar pudra, •100 + 100 g nuca de cocos, •250 g lapte praf, •150 g alune de padure, •2 plicuri de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Alunele nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta .
Se amesteca untul, zaharul, laptele praf , zaharul vanilat si 100 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena.
Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello 1" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Ciocolata rupta bucati se pune la topit in frisca incalzita( sa nu fiarba !) pe bain-marie. Cand

9 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Bomboane

Bomboane "Raffaello"

Lasam untul sa se topeasca la temperatura camerei.Amestecam cu zaharul pudra (daca laptele praf este

78 voturi    13 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • AdeLyna

    AdeLyna (Chef de cuisine) , 18 mai 2015

    Asa le fac si eu! sunt tare buneeeee!!! :)

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Bomboanele Raffaello sunt foarte usor de preparat si foare aspectuoase de decor la sarbatori sau de dat cadou.
  • Eu le-am pregatit de sarbatorile de iarna.
  • Avem nevoie de :
  • • 200 g unt moale
  • •250 g zahar pudra
  • •100 + 100 g nuca de cocos
  • •250 g lapte praf
  • •150 g alune de padure
  • •2 plicuri de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

20 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
AdeLyna

AdeLyna (Chef de cuisine)

Asa le fac si eu! sunt tare buneeeee!!! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE