Bors cu carne de pui

Fierbem carne de pui, apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu putina sare.

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
redusa
Bors cu carne de pui

Ingrediente

  • Carne de pui cu os 700 g
  • Morcov 2 buc
  • Ardei 1buc rosu si 1 buc alb
  • Ceapa 1 buc
  • Rosie 1 buc
  • Radacina de patrunjel 2 buc
  • Patrunjel frunze 1 leg
  • Leustean 1 leg
  • Bulion 2 lingurițe
  • Bors de putina
  • Sare

Mod de preparare

Fierbem carne de pui, apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu putina sare.

Adaugam legumele tocate si lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert si legumele, adaugam bulionul si borsul si sare dupa gust. Lasam sa fiarba 10 min, apoi adaugam verdeata tocata si închidem focul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta rustica cu cirese

Tarta rustica cu cirese

Tarta rustica cu cirese
Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza
Paleuri cu crema de ciocolata

Paleuri cu crema de ciocolata

Paleuri cu crema de ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor