Se pune la fiert, în apă fiartă, ceapa tăiată foarte mărunt, morcovul şi pătrunjelul tăiaţi cubuleţe(mai mari sau mai mici, după plac)
După ce zarzavatul a fiert, se adaugă borşul fiert, dovleceii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe, sarea şi roşiile fierte separat şi strecurate.
Se lasă să fiarbă la foc încet.
Când dovleceii sunt aproape gata, se adaugă făina călită puţin în unt şi stinsă cu un polonic de borş de dovlecei şi se mai lasă să dea câteva clocote. Se presară pătrunjelul şi mărarul tocate.
Se serveşte cu smântână.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii