autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Borat fule

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
500 gr cartofi fierti in coaja si zdrobiti, 200-250 gr faina( depinde de faina folosita), 2-3 linguri de ulei, 2-3 linguri de gris, 1 lingurita de sare, pesmet, putin ulei ptr pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, apoi se lasa la racit putin dupa care se decojesc si se dau prin masina de zdrobit cartofi sau prin masina de carne. Se amesteca apoi cu faina uleiul , sarea si grisul. Daca mai este nevoie se mai adauga faina treptat pana se formeaza un aluat care nu se lipeste de maini. Se intinde o patura , se taie cu un pahar rotocoale care se umple cu gem ( magiun ) si se lipesc ,presand marginile cu furculita. Se fierb ( sant fierte cand se ridica singura la suprafata) si se tavalesc prin pesmetul prajit in prelalabil. Se servesc calzi pudrati cu zahar praf amestecat cu scortisoara. Pesmetul se prajeste fara ulei , se adauga uleiul ( cateva picaturi) dupa ce pesmetul a fost prajit
Daca ti-a placut reteta noastra "Borat fule" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne Carbonara rețetă cu smântână

Penne Carbonara rețetă cu smântână

Se pun penne-le la fiert cu un varf de cutit de sare si ulei.Spre final se adauga vegeta pentru culoare

16 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza
Paste la tigaie

Paste la tigaie

O reteta absolut grozava, din toate punctele de vedere. Folositi o tigaie mare, ceva mai adanca.

40 voturi    11 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Cred ca este o reteta foarte buna.

  • Tatar Nicu

    Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Seamana cumva cu reteta de galusti cu prune?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr cartofi fierti in coaja si zdrobiti
  • 200-250 gr faina( depinde de faina folosita)
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2-3 linguri de gris
  • 1 lingurita de sare
  • pesmet
  • putin ulei ptr pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Cred ca este o reteta foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Spaghete cu ardei de 3 culori