autor:

Giulia

» » Borsuri si Ciorbe

Bors a la rus, din legume

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Ingrediente
500g varza dulce,150g albitura,500g sfecla rosie,750g cartofi,100g bulion,150g ceapa, oase vita,1l bors,500g iaurt,500g rosii proaspete,1 legatura patrunjel verde,sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie varza,albitura,ceapa,sfecla cit mai fin si se pun la fiert in supa de oase. Cind sunt fierte pe jumatate,se adauga cartofii,taiati cuburi,bulionul si rosiile,continuind fierberea. Se ia oala de pe foc si se lasa la racit. Dupa care, se bate iaurtul cu supa calda si se amesteca bine.Se potriveste cu sare.La servire se presara leustean taiat marunt sau patrunjel. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors a la rus, din legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Curatam ciocanelele de pielite, le spalam si le punem la fiert. Tocam legumele si le calim in ulei.

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Gulas de peste

Gulas de peste

Se taie file de peste in patratele de 3x3 cm. Se taie ceapa fideluta Se preseaza prin presa

3 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g varza dulce,150g albitura,500g sfecla rosie,750g cartofi,100g bulion,150g ceapa, oase vita,1l bors,500g iaurt,500g rosii proaspete,1 legatura patrunjel verde,sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
ciorba de salata verde