autor:

Giulia

» » Borsuri si Ciorbe

Bors a la rus, din legume

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Ingrediente
500g varza dulce,150g albitura,500g sfecla rosie,750g cartofi,100g bulion,150g ceapa, oase vita,1l bors,500g iaurt,500g rosii proaspete,1 legatura patrunjel verde,sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie varza,albitura,ceapa,sfecla cit mai fin si se pun la fiert in supa de oase. Cind sunt fierte pe jumatate,se adauga cartofii,taiati cuburi,bulionul si rosiile,continuind fierberea. Se ia oala de pe foc si se lasa la racit. Dupa care, se bate iaurtul cu supa calda si se amesteca bine.Se potriveste cu sare.La servire se presara leustean taiat marunt sau patrunjel. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors a la rus, din legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de limba

Ciorba de limba

Se spala limba si tine in apa rece ca sa iasa sangele, apoi se pune la fiert in 4 litri de apa rece

20 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Spalam sflecla, o punem intr-o oala cu apa si o punem la fiert. Cand este bine patrunsa, scurgem

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g varza dulce,150g albitura,500g sfecla rosie,750g cartofi,100g bulion,150g ceapa, oase vita,1l bors,500g iaurt,500g rosii proaspete,1 legatura patrunjel verde,sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de perisoare