Se taie varza,albitura,ceapa,sfecla cit mai fin si se pun la fiert in supa de oase. Cind sunt fierte pe jumatate,se adauga cartofii,taiati cuburi,bulionul si rosiile,continuind fierberea. Se ia oala de pe foc si se lasa la racit. Dupa care, se bate iaurtul cu supa calda si se amesteca bine.Se potriveste cu sare.La servire se presara leustean taiat marunt sau patrunjel. Pofta mare!
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii