Bors belorus

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - oase de porc - 100gr
  • - piept de vita- 80gr
  • - crenvuste - 20gr
  • - sfecla rosie - 80gr
  • - cartofi - 1-2 buc.
  • - morcovi - 1/3 buc.
  • - patrungel - radacina - 10gr
  • - ceapa- 1/3 buc.
  • - pasta de tomate- 1 ling
  • - grasime de pork (topita) - 10gr
  • - faina - 1/2 lingurite
  • - zahar - 1 lingurite
  • - otet 3%- 1/2 lingurite
  • - smintina - 1/5 lingurite
  • - foi de dafin, piper negru macinat, sare si verdeata dupa gust

Mod de preparare

Oasele de porc se fierb impreuna cu carenea de vita. Morcovul, patrungelul si ceapa se taie ca fideaua si se prajesc in grasimea de porc 10 min, apoi se adauga pasta de tomate si se mai lasa inca 10 min. Sfecla rosie se fierbe intreaga, se curata apoi se da prin razatoare. se scot oasele si carnea si in bulionul ramas se pun bucatelele de cartofi iar cind incep a fierbe se adauga sfecla, faina, ceapa, condimentele (foi de dafin, sare , piper etc.)si se mai fierb inca 10-15 min. La sfirsit adaugam zaharul si otetul. Cind servim , punem in farfurie carnea, crenvustele, smintina si verdeata.
Pofta mare !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise