Oasele de porc se fierb impreuna cu carenea de vita. Morcovul, patrungelul si ceapa se taie ca fideaua si se prajesc in grasimea de porc 10 min, apoi se adauga pasta de tomate si se mai lasa inca 10 min. Sfecla rosie se fierbe intreaga, se curata apoi se da prin razatoare. se scot oasele si carnea si in bulionul ramas se pun bucatelele de cartofi iar cind incep a fierbe se adauga sfecla, faina, ceapa, condimentele (foi de dafin, sare , piper etc.)si se mai fierb inca 10-15 min. La sfirsit adaugam zaharul si otetul. Cind servim , punem in farfurie carnea, crenvustele, smintina si verdeata.
Pofta mare !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii