Bors ca la mama mea

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov,1 dovlecel
  • 1 ceapa,buchetele de conopida
  • 1 ardei gras,o mana de fasole subtire taiata bucatele
  • 2 cartofi
  • 4 rosii mari
  • 2 oua
  • 1 rasol bun de vacuta
  • 1 litru bors
  • leustean verde,tarhon
  • smantana [facultativ]

Mod de preparare

Se fierbe rasolul , lundu-se spuma care se ridica.

Se taie zarzavatul:morcovul,ceapa si ardeiul,dovlecelul,cartofii cubulete.

Rosiile se opresc si se decojesc,taindu-se apoi fasii sau rondele.

Se adauga pe rand zarzavatul la rasol cand este aproape gata, avand in vedere ca acesta ,fierbe in cam 15 min si ultimile se adauga rosiile dupa ce au clocotit cartofii putin ca sa nu se intareasca.

La sfarsit puneti borsul fiert separat si verdeata cu oualele batute[punandu-le picurat sa formeze zdrente].

Rasolul se scoate si se curata carnea taindu-o in portii.

Cine doreste adauga in farfurie dupa gust si smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise