autor:

Giulia

» » Borsuri si Ciorbe

Bors calugaresc

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Ingrediente
1kg foi de varza alba,150g urda,4 cepe medii,3 ardei grasi,1 morcov, rosii potrivite,1 legatura leustean,ulei,sare,bors.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul,curatate si tocate marunt si morcovul curatat,trecut prin razatoare,se calesc impreuna in ulei bine incins.Cind s-au patruns, se adauga frunzele de varza,taiate fidelute.Se stinge cu 1l apa si se lasa la fiert 30 de minute.Se adauga rosiile,taiate felii,urda maruntita si borsul,sarindu-se dupa gust. Se lasa la fiert 15-20 de minute.Se serveste fierbinte, presarata cu leustean tocat marunt. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors calugaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors rosu cu afumatura

Bors rosu cu afumatura

Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul,

23 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta cu legume frulate

Ciorba de burta cu legume frulate

Se pune la fiert cu 2 litri de apa si sare, burta impreuna cu osul, timp de 30 minute,dupa care adaugam

7 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg foi de varza alba,150g urda,4 cepe medii,3 ardei grasi,1 morcov, rosii potrivite,1 legatura leustean,ulei,sare,bors.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare