autor:

Giulia

» » Borsuri si Ciorbe

Bors calugaresc

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Ingrediente
1kg foi de varza alba,150g urda,4 cepe medii,3 ardei grasi,1 morcov, rosii potrivite,1 legatura leustean,ulei,sare,bors.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul,curatate si tocate marunt si morcovul curatat,trecut prin razatoare,se calesc impreuna in ulei bine incins.Cind s-au patruns, se adauga frunzele de varza,taiate fidelute.Se stinge cu 1l apa si se lasa la fiert 30 de minute.Se adauga rosiile,taiate felii,urda maruntita si borsul,sarindu-se dupa gust. Se lasa la fiert 15-20 de minute.Se serveste fierbinte, presarata cu leustean tocat marunt. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors calugaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Intr-o oala de 3.5 litri se pun la fiert ceapa, ardeii si zarzavatul. Perisoarele: Imediat, intr-un

40 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg foi de varza alba,150g urda,4 cepe medii,3 ardei grasi,1 morcov, rosii potrivite,1 legatura leustean,ulei,sare,bors.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba ardeleneasca