Se pune carnea intr-un castron.
Se pune carnea intr-un castron, se adauga ceapa tocata marunt, rosiile cubulete sau pasate cu blenderul, verdeata marunt, sare, piper, putin cimbru, orezul spalat; se amesteca totul foarte bine si se lasa deoparte sa se odihneasca.
In acest timp, ardeilor li se scot cotoarele, se spala si se lasa cu gura in jos sa se scurga, dupa care se umplu cu carne, deasupra se pune capac o rondea de rosie, se asaza in oala pe fundul caruia se gasesc crengute de leustean spalate si se lasa deoparte.
Separat se caleste ceapa si ardeiii taiati marunt, se adauga rosiile pasate cu blenderul, sare; se lasa pe foc pana scade putin, apoi se rastoarna in oala cu ardei; daca nu sunt acoperiti cu lichid, se mai adauga apa, apoi se lasa la foc mic 1h.
Se serveste imediat sau dupa ce s-a racit.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii