autor:

LUBITA

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors cu ardei umpluti

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 ianuarie 2017

Ingrediente
Pentru ardei:, 2 kg ardei gras, 1 kg carne tocata, 1 ceapa, 100 g orez, sare, piper, putin cimbru, 2rosii, verdeata (marar,patrunjel), crengute de leustean, Pentru bors:, 1 ceapa, 1 ardei gras, 1 ardei iute, 3 kg rosii, 20 ml ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea intr-un castron, se adauga ceapa tocata marunt, rosiile cubulete sau pasate cu blenderul, verdeata marunt, sare, piper, putin cimbru, orezul spalat; se amesteca totul foarte bine si se lasa deoparte sa se odihneasca.

In acest timp, ardeilor li se scot cotoarele, se spala si se lasa cu gura in jos sa se scurga, dupa care se umplu cu carne, deasupra se pune capac o rondea de rosie, se asaza in oala pe fundul caruia se gasesc crengute de leustean spalate si se lasa deoparte.

Separat se caleste ceapa si ardeiii taiati marunt, se adauga rosiile pasate cu blenderul, sare; se lasa pe foc pana scade putin, apoi se rastoarna in oala cu ardei; daca nu sunt acoperiti cu lichid, se mai adauga apa, apoi se lasa la foc mic 1h.

Se serveste imediat sau dupa ce s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru ardei:
  • 2 kg ardei gras
  • 1 kg carne tocata
  • 1 ceapa
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
  • 2rosii
  • verdeata (marar,patrunjel)
  • crengute de leustean
  • Pentru bors:
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 3 kg rosii
  • 20 ml ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

7 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole cu ciolan afumat