Se pune carnea intr-un castron.
Se pune carnea intr-un castron, se adauga ceapa tocata marunt, rosiile cubulete sau pasate cu blenderul, verdeata marunt, sare, piper, putin cimbru, orezul spalat; se amesteca totul foarte bine si se lasa deoparte sa se odihneasca.
In acest timp, ardeilor li se scot cotoarele, se spala si se lasa cu gura in jos sa se scurga, dupa care se umplu cu carne, deasupra se pune capac o rondea de rosie, se asaza in oala pe fundul caruia se gasesc crengute de leustean spalate si se lasa deoparte.
Separat se caleste ceapa si ardeiii taiati marunt, se adauga rosiile pasate cu blenderul, sare; se lasa pe foc pana scade putin, apoi se rastoarna in oala cu ardei; daca nu sunt acoperiti cu lichid, se mai adauga apa, apoi se lasa la foc mic 1h.
Se serveste imediat sau dupa ce s-a racit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii