autor:

LUBITA

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors cu ardei umpluti

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 ianuarie 2017

Ingrediente
Pentru ardei:, 2 kg ardei gras, 1 kg carne tocata, 1 ceapa, 100 g orez, sare, piper, putin cimbru, 2rosii, verdeata (marar,patrunjel), crengute de leustean, Pentru bors:, 1 ceapa, 1 ardei gras, 1 ardei iute, 3 kg rosii, 20 ml ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea intr-un castron, se adauga ceapa tocata marunt, rosiile cubulete sau pasate cu blenderul, verdeata marunt, sare, piper, putin cimbru, orezul spalat; se amesteca totul foarte bine si se lasa deoparte sa se odihneasca.

In acest timp, ardeilor li se scot cotoarele, se spala si se lasa cu gura in jos sa se scurga, dupa care se umplu cu carne, deasupra se pune capac o rondea de rosie, se asaza in oala pe fundul caruia se gasesc crengute de leustean spalate si se lasa deoparte.

Separat se caleste ceapa si ardeiii taiati marunt, se adauga rosiile pasate cu blenderul, sare; se lasa pe foc pana scade putin, apoi se rastoarna in oala cu ardei; daca nu sunt acoperiti cu lichid, se mai adauga apa, apoi se lasa la foc mic 1h.

Se serveste imediat sau dupa ce s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
rosii umplute cu vinete

rosii umplute cu vinete

Umplutura: se curata ceapa si se taie marunt,se caleste in ulei pina incepe sa luceasca,peste care

19 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bile de orez la Doubletta

Bile de orez la Doubletta

Se fierbe orezul in apa cu sare pana devine pufos.Se adauga putin unt si patrunjel fin tocat. Se

1 vot    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru ardei:
  • 2 kg ardei gras
  • 1 kg carne tocata
  • 1 ceapa
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
  • 2rosii
  • verdeata (marar,patrunjel)
  • crengute de leustean
  • Pentru bors:
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 3 kg rosii
  • 20 ml ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de vara cu copanele Mancarica de vara cu copanele

Pulpele se curata si se spala, apoi se cresteaza, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca. Legumele curatate si spalate,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )