Punem 3l. de apa intr-o cratita la fiert cit apa se va fierbe pregatim legumele, taiem beconul in cuburi mici sil punem in tigaie la prajit pina se va topi grasimea. Intre timp apa a inceput a fierbe punem cartofii taiati cuburi,sare dupa gust si apa de la fasole. Peste becon punem ciapa si morcovul amestecam bine si punem capacul,lasam sa se inabuse in buhar timp de 10min. Apoi punem in tigaie si usturoiul taiat in cuburi foarte mici mai lasam inca 5min. apoi punem pasta de rosii si iar punem capacul peste 3min. punem si lingura de faina. Apoi punem in oala fasolele si prajitura lasam sa fiarba timp de 15min. Acum punem sare si piper dupa gust, frunza de dafin si patrunjel uscat lasam cu capacul inchis 5min.
Pofta buna!!!!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii