autor:

mariana

» » Borsuri si Ciorbe

Bors cu becon si fasole rosii

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Ingrediente
Pentru 4,5l. de bors, 400g.fasole rosii (2 cutii conservate), 400g. becon, 4 cartofi, 1 ciapa, 4-5 catei de usturoi, 2 linguri mari pasta de rosii, 1 lingura faina, sare si piper dupa gust, 1-2 frunze dedafin, patrunjel uscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

13 voturi

Mod de preparare

Punem 3l. de apa intr-o cratita la fiert cit apa se va fierbe pregatim legumele, taiem beconul in cuburi mici sil punem in tigaie la prajit pina se va topi grasimea. Intre timp apa a inceput a fierbe punem cartofii taiati cuburi,sare dupa gust si apa de la fasole. Peste becon punem ciapa si morcovul amestecam bine si punem capacul,lasam sa se inabuse in buhar timp de 10min. Apoi punem in tigaie si usturoiul taiat in cuburi foarte mici mai lasam inca 5min. apoi punem pasta de rosii si iar punem capacul peste 3min. punem si lingura de faina. Apoi punem in oala fasolele si prajitura lasam sa fiarba timp de 15min. Acum punem sare si piper dupa gust, frunza de dafin si patrunjel uscat lasam cu capacul inchis 5min.

Pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu becon si fasole rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Se ia burta şi se spală bine de tot. Daca vi se pare că are miros se pune câteva ore în puţină

65 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu legume deshidratate

Ciorba de perisoare cu legume deshidratate

Puneti la fiert legumele deshidratate in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati orezul si lasati-l

32 voturi    7 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Emma Elena Terzi , 14 martie 2014

    "Bacon"

  • Fara foto

    raluka , 21 noiembrie 2013

    gustos

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Super !

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Au da ce pofta mi s-a facut de o ciorba cu fasole si ceapa cruda. Apetisanta prezentare

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      Super prezentare,felicitari pentru reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

13 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4,5l. de bors
  • 400g.fasole rosii (2 cutii conservate)
  • 400g. becon
  • 4 cartofi
  • 1 ciapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri mari pasta de rosii
  • 1 lingura faina
  • sare si piper dupa gust
  • 1-2 frunze dedafin
  • patrunjel uscat

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

raluka

gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba ardeleneasca