autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

BORS CU CABANOS

Autor: irina sestov (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irina sestov (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 august 2007

Ingrediente
4-5 buc cabanos(afumat), 1 buc morcov, 1 buc ardei gras, 2 buc ceapa(marime medie), 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar(optional), 1 legatura leustean, 1 cana mare de suc de rosii, 1 cescuta de orez, 1 L bors, sare,, smantana ,piper macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

Se taie cabanosul rondele care impreuna cu cartofii taiati cubulete si cu zarzavatul (morcov,ceapa,ardei)taiat marunt se pun la fiert.Cand sunt aproape fierte se adauga orezul,sucul de rosii, borsul si verdeturile(patrunjel.marar,leustean),se potriveste de sare si delikat si se mai lasa sa fiarba cca15-20 min.Se serveste cu smantana si putin piper.SUPER gustos.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS CU CABANOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pune, intr-o cratita mai mare, apa la fiert. Se taie cubulete 1 ceapa si morcovul si se pun in

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de perişoare

Ciorbă de perişoare

Zarzavatul se curata; ceapa se taie fin, patrunjelul si telina se taie cubulete, morcovul se rade

11 voturi    6 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

  • 4-5 buc cabanos(afumat)
  • 1 buc morcov
  • 1 buc ardei gras
  • 2 buc ceapa(marime medie)
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar(optional)
  • 1 legatura leustean
  • 1 cana mare de suc de rosii
  • 1 cescuta de orez
  • 1 L bors
  • sare,
  • smantana ,piper macinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

95 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vitel cu legume congelate