Reteta postata pe: 01 august 2007
Ingrediente
4-5 buc cabanos(afumat), 1 buc morcov, 1 buc ardei gras, 2 buc ceapa(marime medie), 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar(optional), 1 legatura leustean, 1 cana mare de suc de rosii, 1 cescuta de orez, 1 L bors, sare,delikat, smantana ,piper macinat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se taie cabanosul rondele care impreuna cu cartofii taiati cubulete si cu zarzavatul (morcov,ceapa,ardei)taiat marunt se pun la fiert.Cand sunt aproape fierte se adauga orezul,sucul de rosii, borsul si verdeturile(patrunjel.marar,leustean),se potriveste de sare si delikat si se mai lasa sa fiarba cca15-20 min.Se serveste cu smantana si putin piper.SUPER gustos.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS CU CABANOS" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate