autor:

Cely Snijec

» » Borsuri si Ciorbe

Bors cu ciuperci pleurotus

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Ingrediente
un morcov, o ceapa, o radacina pastarnac, o radacina patrunjel, o felie telina, 300 g ciuperci pleurotus, o ingura zarzavat cu ardei si rosii, 5 linguri ulei, bors acru, sare, piper, verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

32 voturi

Mod de preparare

Incingem uleiul in vas, adaugam legumele date pe razatare sau la robot.Unduim impreuna 5 minute, adaugam apa,lasam sa fiarba 15 minute.Intre timp curatam, spalam si tocam marunt ciupercile.Le adaugam in vas la fiert impreuna 15 minute, apoi adaugam zarzavatul din borcan si borsul.Dupa 5 minute, presaram cu patrunjel verde si se poate servi.(In zile de frupt se serveste cu smantana)
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors din ciuperci pleurotus

Bors din ciuperci pleurotus

Ciupercile spalate se taie felii subtiri. Legumele se curata si se taie marunt. Ceapa se lasa intreaga. Morcovii

6 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

1. Punem pieptul intreg la fiert in oala cu apa. Spumam dupa ce da in clocot, apoi adugam legumele

46 voturi    28 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Merita incercat !

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    imi plac ciupercile am sa incerc si eu.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Arata foarte bine si cu siguranta este si gustoasa...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Delicioasa supa ta.Ai votul meu.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Buna,buna.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Bun si cu bors. Eu am facut cu smantana.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

32 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din ciolan de porc