autor:

Cely Snijec

» » Borsuri si Ciorbe

Bors cu de toate

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Ingrediente
3 legaturi loboda, 1 legatura ceapa verde, 1 legatua patrunjel, 1 legatura marar, 1 legatura leustean, 1 arei, 1 gogosar, 1 morcov, 1 radaina telina, 1 ceapa, zeama in care a fiert spanacul, bors acru di tarate, 5-6 linguri ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Calesc usor ceapa, adaug legumele date pe robot, le calesc 2-3 minute impreuna, adaug zeama in care a fiert spanacul,le las sa fiarba. Adaug loboda si leusteanul taiate marunt. Cand legumele sunt fierte,condimentez, acresc dupa gust, presar cu verdeata. Serim cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu de toate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace cu curcan

Ciorba de potroace cu curcan

Puneti la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare carnea transata si spalata. Cand clocoteste

18 voturi    10 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Se curata si se taie morcovii cubulete, ardeiul, ceapa si se calesc in ulei. Se adauga boiaua de

13 voturi    2 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Bine mai arata !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    Trebuie sa fie taaaaaaaare gustos borsul tau !

  • Fara foto

    maria mihalache , 07 decembrie 2009

    Delicios................

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Gustos si hranitor!!!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Hranitor, usor, foarte bun!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      O nebunie borsul asta al tau,arata super.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Imi plac ciorbitele la care se adauga si loboda............au o culoare deosebita.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 legaturi loboda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatua patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • 1 arei
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 1 radaina telina
  • 1 ceapa
  • zeama in care a fiert spanacul
  • bors acru di tarate
  • 5-6 linguri ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare acrita cu bors