1. Fasolea se curata, se spala in mai multe ape, apoi se pune la inmuiat in apa rece de seara pana dimineata(cca 12 ore),dupa care se pune la fiert in apa cu sare, iar dupa 15 minute de fierbere se arunca apa si se pune din nou apa(clocotita);
2. Morcovii, telina, ardeii, ceapa se curata, se spala, se taie cubulete si se calesc usor in ulei.Rosiile se oparesc cca 3-4 minute, dupa care se decojesc, se taie felii.Borsul se fierbe si daca este cazul se strecoara.
3. Cand fasolea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele calite si foile de dafin, iar cand toate sunt aproape fierte se adauga rosiile si borsul fiebinte.
4. La final se adauga sare, cimbru, leustean tocat si se mai da un clocot de cca 2-3 minute dupa care se ia de pe foc.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii