Zarzavatul se spala sise curata de coaja apoi se taie bastonase sau se rade pe razatoarea mare;rosiile si adeii se taie cuburi mici si se pun deoparte.Se fierbe zarzavatul in 2litri de apa cu putina sare aprox 15 minute.Se adauga borsul fiert separat si strecurat si rosiila si ardeii si se da iar in clocot.Cand totul clocoteste se pun cu lingurita galustele deja pregatite.Galustele se fac amestecand cu mixerul timp de 7 minute branza de vaci cu ouale si sare apoi se adauga faina treptat cate o lingura si se amesteca bine pana aluatul devine omogen.Cu lingurita inmuiata in ulei se pun galustele in borsul ce clocoteste si se fierb la foc potrivit 15 minute .Apoi se pune verdeata spalata si taiata marunt.Se poate servi cu mamaliguta iar vara pe canicula se pote manca si rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii