Se spala hribii, se taie fileuri si se pun in 1.5l de apa rece cu sare. Ceapa si varza taiate fideluta se calesc in uleiul incins. Se adauga faina si se lasa la fiert 20 de minute. Se potriveste de sare si piper, se mai da in cateva clocote si se stinge cu zeama de hribi.
Se amesteca si se serveste cu verdeata tocata marunt deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii