Se toaca legumele (ceapa, morcovul, patrunjelul, ardeiul, gogosarul) si se inmoaie 5 min in ulei intr-o tigaie de teflon. Se pun inimile de pui la fiert si dupa ce dau un clocot se adauga legumele, cartofii, sare si se pun la fiert. Cind cartofii sunt aproape fierti se pun taiteii (eu folosesc de orez, dar sunt oricare buni). Cind au fiert si taiteii se adauga loboda taiata marunt, apoi se potriveste de bors si sare dupa gustul fiecaruia. Dupa ce mai da un clocot se adauga mararul si patrunjelul se stinge focul si se adauga oule in ploaie batute cu un pic de apa. Se pune capacul si se mai lasa 10 min. Se serveste cu ardei iuti.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii