autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Bors cu legume si inimi de pui

Autor: dana0872 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dana0872 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 octombrie 2009

Ingrediente
200 g inimi de pui, , 2-3 cartofi, , 1 ceapa, , 1-2 morcovi, , 1 patrunjel, , 1 ardei, , 1 gogosar, , 200 gr de rosii (eu am folosit de la cutie cubulete), , taitei, , 2 oua, , bors (eu am folosit de la plic cu leustean), , 2 legaturi loboda, , 1/2 legatura patrunjel, , 1/2 legatura marar,, ulei, , sare, , 3 litri apa.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se toaca legumele (ceapa, morcovul, patrunjelul, ardeiul, gogosarul) si se inmoaie 5 min in ulei intr-o tigaie de teflon. Se pun inimile de pui la fiert si dupa ce dau un clocot se adauga legumele, cartofii, sare si se pun la fiert. Cind cartofii sunt aproape fierti se pun taiteii (eu folosesc de orez, dar sunt oricare buni). Cind au fiert si taiteii se adauga loboda taiata marunt, apoi se potriveste de bors si sare dupa gustul fiecaruia. Dupa ce mai da un clocot se adauga mararul si patrunjelul se stinge focul si se adauga oule in ploaie batute cu un pic de apa. Se pune capacul si se mai lasa 10 min. Se serveste cu ardei iuti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu legume si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de smantana cu crutoane si porumb prajit

Supa crema de smantana cu crutoane si porumb prajit

Intr-un vas se pune la fiert un litru de apa. Cand da in clocot, se pune smantana si branza topita

2 voturi    3 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors ardelenesc de pui cu smantana

Bors ardelenesc de pui cu smantana

Se pune carnea de pui la fiert in apa. Cand carnea de pui a fiert se pun legumele tocate marunt,iar

50 voturi    18 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    Imi place

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g inimi de pui
  • 2-3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1-2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei
  • 1 gogosar
  • 200 gr de rosii (eu am folosit de la cutie cubulete)
  • taitei
  • 2 oua
  • bors (eu am folosit de la plic cu leustean)
  • 2 legaturi loboda
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar,
  • ulei
  • sare
  • 3 litri apa.

Raporteaza reteta

Retete
de dana0872
Mancarica de mazare cu scarita de porc

Mancarica de mazare cu scarita de porc

Se taie scarita de porc bucati si se pune in tigaie la foc mic aproxinativ 6 - 7 minute. In tigaie,

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Musaca cu carne de pui

Musaca cu carne de pui

Se toaca marunt ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei cam 7-8 min. Se adauga apoi in tigaie

8 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
supa crema cu sfecla rosie

supa crema cu sfecla rosie

Se taie legumele si se pun la fiert in 3 l apa si sare. Dupa ce au fiert se dau prin blender. Separat

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de stevie cu omleta