autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

Bors cu periosare din stavrid

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, ceapa, morcovi, sare, piper, ulei, rosii, bors, gris, orez, patrunjel verde, leustean, pasta de tomate, oua, telina si patrunjel radacina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, telina si patrunjelul radacina se fierb in cca 4,5 l de apa cu sare. Pasta de tomate se inabusa in ulei. Se pregatesc perisoarele. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga perisoarele, orezul, rosiile, pasta de tomate, juamatate din cantitatea de leustean verde si se fierb cca 15 min. Spre sfarsit se adauga borsul si se mai da in cateva clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu periosare din stavrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de stevie - de post, la slow cooker Crock-Pot

Supa crema de stevie - de post, la slow cooker Crock-Pot

Se curata cartofii, telina si ceapa, se taie in bucati nu foarte mici si se pun in vasul aparatului

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Supe de legume
Supa alba

Supa alba

Curatati cartofii, puneti intr-o oala untul, caliti fasolea si cartofii taiate cubulete pt citeva

4 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
SUPA DE LEGUME