autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

Bors cu periosare din stavrid

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, ceapa, morcovi, sare, piper, ulei, rosii, bors, gris, orez, patrunjel verde, leustean, pasta de tomate, oua, telina si patrunjel radacina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, telina si patrunjelul radacina se fierb in cca 4,5 l de apa cu sare. Pasta de tomate se inabusa in ulei. Se pregatesc perisoarele. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga perisoarele, orezul, rosiile, pasta de tomate, juamatate din cantitatea de leustean verde si se fierb cca 15 min. Spre sfarsit se adauga borsul si se mai da in cateva clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu periosare din stavrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de cartofi cu bacon

Supa crema de cartofi cu bacon

Legumele curatate,spalate si taiate cubulete le punem la fiert in apa cu sare, apoi le pasam cu blenderul

3 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa de spanac

Supa de spanac

Supa aceasta se poate face cu spanac congelat sau cu spanac proaspat.Daca este proaspat, prima data

4 voturi    2 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de conopida