autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

Bors cu periosare din stavrid

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, ceapa, morcovi, sare, piper, ulei, rosii, bors, gris, orez, patrunjel verde, leustean, pasta de tomate, oua, telina si patrunjel radacina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, telina si patrunjelul radacina se fierb in cca 4,5 l de apa cu sare. Pasta de tomate se inabusa in ulei. Se pregatesc perisoarele. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga perisoarele, orezul, rosiile, pasta de tomate, juamatate din cantitatea de leustean verde si se fierb cca 15 min. Spre sfarsit se adauga borsul si se mai da in cateva clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu periosare din stavrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de dovlecei

Supa crema de dovlecei

Este o reteta de post super, super gustoasa si sanatoasa! Legumele curatate, spalate, taiate, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Supe de legume
Supa cu galuste de gris

Supa cu galuste de gris

Intr-o oala se pune putin ulei apoi se pune morcovul si se incalzeste putin in ulei apoi se adauga

23 voturi    8 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovlecei Supa crema de dovlecei

Este o reteta de post super, super gustoasa si sanatoasa! Legumele curatate, spalate, taiate, se pun in oala pe fo,c cu apa cat sa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii de post de la bloggeri
Supa crema de cartofi dulci Supa crema de cartofi dulci

Legumele curatate, spalate, taiate, se pun intr-un vas, pe foc, cu apa si putina sare, iar dupa ce au fiert bine timp de 15-20min, se

1 vot    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de galuste