autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

Bors cu periosare si legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
pasta de tomate, oua, telina si patrunjel radacina.stavrid cu cap, ceapa, morcovi, sare, piper, ulei, rosii, bors, gris, orez, patrunjel verde, leustean,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, telina si patrunjelul radacina se fierb in cca 4,5 l de apa cu sare. Pasta de tomate se inabusa in ulei. Se pregatesc perisoarele. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga perisoarele, orezul, rosiile, pasta de tomate, juamatate din cantitatea de leustean verde si se fierb cca 15 min. Spre sfarsit se adauga borsul si se mai da in cateva clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu periosare si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de cartofi cu bacon

Supa crema de cartofi cu bacon

Legumele curatate,spalate si taiate cubulete le punem la fiert in apa cu sare, apoi le pasam cu blenderul

3 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa de mere si ceapa

Supa de mere si ceapa

Se spala si se curata legumele si merele, apoi se mai clatesc putin cu apa. Taiem merele felii si

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de napi