autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Bors cu somon si crap

Autor: Ani Mari (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ani Mari (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Ingrediente
- un crap si un somon de aprox.1 kg., - 2 cepe, - 2 morcovi, - 1 pastarnac, - 1/2 telina, - 2 buc.patrunjel radacina, - 1 cutie suc de rosii, - 3 linguri ulei de masline, - 1/2 l bors, - o cescuta orez, - leustean si patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa in uleiul de masline,se taie radacinoasele si se pun peste ceapa.Se adauga sucul de rosii,peste care se toarna un l de apa.Se lasa sa fiarba 20 min.,se adauga pestele.Se fierbe cca.15 min.dupa care se adauga borsul fiert inaite.
Se serveste cu leustean si patrunjel verde.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu somon si crap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE

CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE

Se fierb zarzarele si prunele si zeama se strecoara. Se pune in oala uleiul,se adauga ceapa si se

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Puneti la fiert cartoful taiat cuburi, morcovul rondele, fasolea verde taiata fasii si o ceapa tocata

8 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    f.bun!

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    Arata bine aceasta reteta in poza,dar recunosc ca nu am folosit niciodata somonul in ciorba sau bors...de obicei ciorba de peste o acresc cu otet.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    Bine ai venit printre noi :)

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Gustoasa si bine explicata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

4 voturi

Ingrediente

  • - un crap si un somon de aprox.1 kg.
  • - 2 cepe
  • - 2 morcovi
  • - 1 pastarnac
  • - 1/2 telina
  • - 2 buc.patrunjel radacina
  • - 1 cutie suc de rosii
  • - 3 linguri ulei de masline
  • - 1/2 l bors
  • - o cescuta orez
  • - leustean si patrunjel verde

Raporteaza reteta

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

f.bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de burta