autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Bors cu somon si crap

Autor: Ani Mari (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ani Mari (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Ingrediente
- un crap si un somon de aprox.1 kg., - 2 cepe, - 2 morcovi, - 1 pastarnac, - 1/2 telina, - 2 buc.patrunjel radacina, - 1 cutie suc de rosii, - 3 linguri ulei de masline, - 1/2 l bors, - o cescuta orez, - leustean si patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa in uleiul de masline,se taie radacinoasele si se pun peste ceapa.Se adauga sucul de rosii,peste care se toarna un l de apa.Se lasa sa fiarba 20 min.,se adauga pestele.Se fierbe cca.15 min.dupa care se adauga borsul fiert inaite.
Se serveste cu leustean si patrunjel verde.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu somon si crap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole pastai uscate & boabe cu pastrama de pui

Ciorba de fasole pastai uscate & boabe cu pastrama de pui

Se pune fasolea boabe la inmuiat de seara, iar cea uscata se pune la inmuiat vre-o 2 ore. Se curata

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ceapa si ardeiul se toaca marunt si legumele se taie cubulete. Se caleste ceapa, se adauga ardeiul

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    f.bun!

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    Arata bine aceasta reteta in poza,dar recunosc ca nu am folosit niciodata somonul in ciorba sau bors...de obicei ciorba de peste o acresc cu otet.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    Bine ai venit printre noi :)

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Gustoasa si bine explicata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • - un crap si un somon de aprox.1 kg.
  • - 2 cepe
  • - 2 morcovi
  • - 1 pastarnac
  • - 1/2 telina
  • - 2 buc.patrunjel radacina
  • - 1 cutie suc de rosii
  • - 3 linguri ulei de masline
  • - 1/2 l bors
  • - o cescuta orez
  • - leustean si patrunjel verde

Raporteaza reteta

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

f.bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda