autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Bors cu somon si crap

Autor: Ani Mari (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ani Mari (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Ingrediente
- un crap si un somon de aprox.1 kg., - 2 cepe, - 2 morcovi, - 1 pastarnac, - 1/2 telina, - 2 buc.patrunjel radacina, - 1 cutie suc de rosii, - 3 linguri ulei de masline, - 1/2 l bors, - o cescuta orez, - leustean si patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa in uleiul de masline,se taie radacinoasele si se pun peste ceapa.Se adauga sucul de rosii,peste care se toarna un l de apa.Se lasa sa fiarba 20 min.,se adauga pestele.Se fierbe cca.15 min.dupa care se adauga borsul fiert inaite.
Se serveste cu leustean si patrunjel verde.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu somon si crap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Se spala foarte bine osul de aschii. Se pune la fiert osul taiat in 2-3 bucati in apa cu sare cat

50 voturi    18 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbica pt Cristiana

Ciorbica pt Cristiana

Punem carnea la fiert intro oala cu 1,5 litri apa. Cand fierbe se ia spuma, apoi se adauga ceapa

5 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    f.bun!

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    Arata bine aceasta reteta in poza,dar recunosc ca nu am folosit niciodata somonul in ciorba sau bors...de obicei ciorba de peste o acresc cu otet.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    Bine ai venit printre noi :)

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Gustoasa si bine explicata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • - un crap si un somon de aprox.1 kg.
  • - 2 cepe
  • - 2 morcovi
  • - 1 pastarnac
  • - 1/2 telina
  • - 2 buc.patrunjel radacina
  • - 1 cutie suc de rosii
  • - 3 linguri ulei de masline
  • - 1/2 l bors
  • - o cescuta orez
  • - leustean si patrunjel verde

Raporteaza reteta

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

f.bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta, falsa
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania