autor:

zana b.

» » Borsuri si Ciorbe

Bors cu tarhon

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
4 cartofi,2 cepe, morcovi, cutie de rosii in bulion,1 ardei gras,1/4 varza alba,500ml bors,marar,leustean,tarhon,ulei,sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o cratita de 2 litri se pun la fiert legumele:morcovul,ceapa,varza si cartofii taiate,un strop de ulei si sare.

Cand s-au inmuiat legumele ,se pune ardeiul gras si rosiile taiate marunt.

Se acreste cu borsul fiert separat.

Cand da in clocot,se stinge focul si se adauga mararul,leusteanul si tarhonul taiate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de ardei umpluti

Ciorba de ardei umpluti

Morcovii se curata si se razuiesc. 1/2 ceapa si rosia se taie marunt . Se scot cotoarele de la ardei

104 voturi    39 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de pui

Bors de pui

Se pune carnea in apa rece la fiert si cand face spuma luam spuma cu o paleta. O mai lasam sa fiarba

20 voturi    11 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 cartofi,2 cepe, morcovi, cutie de rosii in bulion,1 ardei gras,1/4 varza alba,500ml bors,marar,leustean,tarhon,ulei,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors taranesc cu carne afumata