Reteta postata pe: 05 iunie 2009
Ingrediente
4 cartofi,2 cepe,2 morcovi,1/2 cutie de rosii in bulion,1 ardei gras,1/4 varza alba,500ml bors,marar,leustean,tarhon,ulei,sare
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Intr-o cratita de 2 litri se pun la fiert legumele:morcovul,ceapa,varza si cartofii taiate,un strop de ulei si sare.
Cand s-au inmuiat legumele ,se pune ardeiul gras si rosiile taiate marunt.
Se acreste cu borsul fiert separat.
Cand da in clocot,se stinge focul si se adauga mararul,leusteanul si tarhonul taiate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu tarhon" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate