autor:

zana b.

» » Borsuri si Ciorbe

Bors cu tarhon

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
4 cartofi,2 cepe, morcovi, cutie de rosii in bulion,1 ardei gras,1/4 varza alba,500ml bors,marar,leustean,tarhon,ulei,sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o cratita de 2 litri se pun la fiert legumele:morcovul,ceapa,varza si cartofii taiate,un strop de ulei si sare.

Cand s-au inmuiat legumele ,se pune ardeiul gras si rosiile taiate marunt.

Se acreste cu borsul fiert separat.

Cand da in clocot,se stinge focul si se adauga mararul,leusteanul si tarhonul taiate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Punem la fiert 3,5 litri apa. Cand apa fierbe adaugam zarzavatul curatat, spalat, taiat dupa preferinta.

6 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza

Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza

Spalam carnea si o punem intr-o oala in care adaugam apa atata cat sa acopere carnea.Adaugam si un

4 voturi    4 comentarii
3h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 cartofi,2 cepe, morcovi, cutie de rosii in bulion,1 ardei gras,1/4 varza alba,500ml bors,marar,leustean,tarhon,ulei,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita usoara