autor:

zana b.

» » Borsuri si Ciorbe

Bors cu tarhon

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
4 cartofi,2 cepe, morcovi, cutie de rosii in bulion,1 ardei gras,1/4 varza alba,500ml bors,marar,leustean,tarhon,ulei,sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o cratita de 2 litri se pun la fiert legumele:morcovul,ceapa,varza si cartofii taiate,un strop de ulei si sare.

Cand s-au inmuiat legumele ,se pune ardeiul gras si rosiile taiate marunt.

Se acreste cu borsul fiert separat.

Cand da in clocot,se stinge focul si se adauga mararul,leusteanul si tarhonul taiate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbica de vacuta

Ciorbica de vacuta

1-Se pune carnea taiata cubulete in oala in care vom prepara ciorba, pentru a fierbe. 2-Cand carnea

12 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ  LA PHILIPS MULTICOOKER

CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ LA PHILIPS MULTICOOKER

Punem în vasul de gătit 2 linguri ulei de măsline, 1,5 l apa şi selectam programul STEW 40 de

3 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 cartofi,2 cepe, morcovi, cutie de rosii in bulion,1 ardei gras,1/4 varza alba,500ml bors,marar,leustean,tarhon,ulei,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciolan afumat cu fasole in paine