autor:

Cely Snijec

» » , Supe de carne, Supe de legume

Bors cu zdrente

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
doua pulpe de pui, o ceapa,, patrunjel, pastarnac, telina), 4 legaturi loboda, o legatura spanac,, o legatura ceapa verde, o legatura leustean, 2 linguri ulei, patrunjel, marar, Zdrentze, un ou,3 linguri faina, 2 linguri ulei, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Pulpele se pun la fiert,in apa rece, se spumuieste supa, se adauga ceapa si radacinoasele.
In alta oala, se pun la fiert in apa clocotita zarzavaturile tocate marunt: loboda, spanacul, ceapa verde ,2 linguri ulei, leusteanul.
Cand carnea este fiarta, se strecoara supa si se adauga in supa de zarzavat.Se fierb impreuna 5 minute si se adauga zdrentzele in ploaie.
Zdrentze:
bati oul cu sare si ulei, adaugi faina, obtii o compozitie ca de clatita. Torni in fir subtire sau cu lingura in supa.Adaugi bors de acru, dai un clocot, presari cu marar si patrunjel.
Servesti cu smantana
Poti face acest bors de post(fara supa de carne)
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu zdrente" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de dovleac cu legume in dovleac

Supa de dovleac cu legume in dovleac

Taiati dovleacul in cateva felii mai grosute (pastrati capatul rotund pentru a face din el un castronel)

19 voturi    9 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema rece de sfecla rosie

Supa crema rece de sfecla rosie

-Curățați legumele și le tocați în cuburi; -Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute,

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Nu stiam ca asa se numesc fasiile nedefinite din ciorba sau borsul care-l fac de obicei.Atasez o poza cu ciorbica mea cu \"zdrente\".

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 iunie 2011

    Si eu fac frecvent bors cu zdrente.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Foarte gustos! La noi nu se gaseste loboda rosie.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    O bunatate !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Ce pacat ca nu gasesc loboda rosie si in zona noastra.... Felicitari pentru ciobita Cely !

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Nici eu nu stiam ca le spune asa;fac "zdrente",dar le zic "frecatei";si ii pun in supa de pui,cind nu am taitei.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Un bors tare gustos!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

      Este o ciorba pe care o pregatesc intotdeauna cu placere !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

      Ceva asemanator gatesc si eu, dar inacresc cu otet, imi place mult sa gatesc cu loboda.

    • Nicusor

      Nicusor (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Nu prea inteleg ce e atat de super la prezentarea asta. Majoritatea pozelor sunt neclare, ca ma ia cu ameteala. Reteta o fi interesanta, dar prezentarea lasa de dorit. Felicitari pentru reteta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Mmmmmm o bunatate,frumoasa prezentarea,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Arata bine , cred ca este o bunatate...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Arata bine , cred ca este o bunatate...

    • patronik

      patronik (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

      Interesanta reteta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

17 voturi

Ingrediente

  • doua pulpe de pui
  • o ceapa,
  • patrunjel
  • pastarnac
  • telina)
  • 4 legaturi loboda
  • o legatura spanac,
  • o legatura ceapa verde
  • o legatura leustean
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel
  • marar
  • Zdrentze
  • un ou,3 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mirey (Chef de cuisine)

Si eu fac frecvent bors cu zdrente.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de morcovi cu curry - de post, la slow cooker Crock-Pot