autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

BORS DE BERBECUT

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
2 bucati carne de berbec, de preferinta de la gat, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 ardei gras, 1 ceapa, 4-5 legaturi loboda, 400 ml bors, sare, verdeata.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Speli carnea si o pui la firt cu in apa cu sare. Spumuiesti si adaugi zarzavatul taiat marunt.Dupa ce carnea si zarzavatul sunt aproape fierte, adaugi loboda suvite. Lasi sa fiarba si loboda si acresti cu borsul fiert separat. Se poate acri si cu smantana.

Sugestie: ca sa elimini mirosul carnii de berbec, aceasa trecuie mai intai spalata cu apa fiarta amestecata cu sare si otet. Apoi se poate folosi la orice preparat. Borsul trebui incalzit bine inainte de a fi servit, altfel nu este bun!
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS DE BERBECUT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de berbecut

Bors de berbecut

Se curata toate legumele si zarzavatul iar morcovii se dau apoi pe razatoarea cu gauri mari si se

2 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita bogata, pe aripi de curcan

Ciorbita bogata, pe aripi de curcan

Intr-o oala de 8L, adaugam apa rece, aripa( bine spalata), 1 ceapa veche intreaga,cubul knor,boabele

21 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati carne de berbec
  • de preferinta de la gat
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 4-5 legaturi loboda
  • 400 ml bors
  • sare
  • verdeata.

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap