autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de cartofi cu verdeata

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
5 cartofi mari, 2 morcovi, 1 buc. telina, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. pastirnac, 1 buc. ceapa, verdeata, sare, 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 litru bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

55 voturi

Mod de preparare

Se curata zarzavatul, se spala si se taie patratele. Se prajeste ceapa in ulei si cind s-a rumenit se adauga zarzavaturile taiate si se prajesc impreuna, apoi se sting cu apa. Dupa ce a fiert zarzavatul o ora, se adauga cartofii taiati sferturi. Cind s-au muiat cartofii se adauga borsul clocotit, apoi bulionul
Inainte de a se servi la masa se pune verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi cu verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de porc si legume

Ciorba cu carne de porc si legume

Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se

11 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovlecei

Supa-crema de dovlecei

Se curata si se taie feliute usturoiul si ceapa. Se calesc in putin ulei. Se adauga dovleceii felii(fara

2 voturi    2 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    Cred ca este buna dar eu nu fac prajeala niciodata la ciorbe,consider nu e sanatoasa.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    merita preparat acum in postul pastelui.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    O bunatate...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      Bun,bun..

    • Fara foto

      oana (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009

      La borsul de legume merge foarte bine mararul, dar si doi catei de usturoi pisat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

55 voturi

Ingrediente

  • 5 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 1 buc. telina
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc. ceapa
  • verdeata
  • sare
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • 1 litru bors

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este buna dar eu nu fac prajeala niciodata la ciorbe,consider nu e sanatoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita usoara