Pui taratele si faina intr-o oala si torni apa rece peste, nu multa, aproximativ 250 grame, numai cat sa se inmoaie. Apoi fierbi 5-6 litri de apa si torni peste amestecul preparat anterior. Lasi sa se racoreasca, nu de tot, sa fie caldut, apoi adaugi hustele si mirodeniile. Lasi 24h la temperatura camerei, apoi il strecori si il poti folosi la toate ciorbele. Se mentine in frigider. Se opreste din compozitia strecurata huste pentru alta data, restul se arunca .
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii