autor:

Camelia Grosu

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de ciolan

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
-un ciolan de porc (poate fi si afumat), -1 ceapa, -1 morcov, -1 telina mica, -2 ardei potriviti, -1/4 varza mijlocie, -o mana de fasole verde, -o mana de mazare, -4 rosii, -marar, -Secretul gustului, -sare, -bors

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se taie in bucati mici ciolanul, se pune la fiert si se ia spuma. Se toaca in cubulete ceapa, morcovul, telina si ardeiul. Se pun la fiert peste ciolan. Se pune apoi varza taiata fideluta, fasolea verde si mazarea. Cand au fiert toate se pun rosiile taiate cubulete. Cand au fiert si rosiile se pune borsul, secretul gustului si sare, iar la sfarsit, cand a fiert cu borsul, mararul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de ciolan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors cu ciolan crud

Bors cu ciolan crud

Ciolanul se curata, se spala si se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste

14 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE

CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE

Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul

6 voturi    3 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    O bunatate acest bors

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 06 februarie 2011

    te imbie reteta asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 februarie 2011

    Mmmmmmmmmmmmmm ce gustos!De mult nu ne-ai mai delectat cu bunatati...

    • mimi

      mimi (Chef de cuisine) , 05 februarie 2011

      Foarte bun!!! nu am mai mancat o ciorba de ciolannnn ..nici nu mai tin minte...arata f bine ciobica ta...eu daca pun secretul gustului nu mai adaug sare..ca nu mai e nevoie..dar fiecare cu gustul lui...cred ca voi prepara o astfel de ciorba dupa reteta care ai postato pentru noi..

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 februarie 2011

      Ce gustos trebuie sa fie.

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 04 februarie 2011

      Foarte bun, dar nu trebuie fiert borşul separat, apoi pus în ciorbă?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • -un ciolan de porc (poate fi si afumat)
  • -1 ceapa
  • -1 morcov
  • -1 telina mica
  • -2 ardei potriviti
  • -1/4 varza mijlocie
  • -o mana de fasole verde
  • -o mana de mazare
  • -4 rosii
  • -marar
  • -Secretul gustului
  • -sare
  • -bors

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

te imbie reteta asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de primavara