Bors de ciolan

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Bors de ciolan

Ingrediente

  • -un ciolan de porc (poate fi si afumat)
  • -1 ceapa
  • -1 morcov
  • -1 telina mica
  • -2 ardei potriviti
  • -1/4 varza mijlocie
  • -o mana de fasole verde
  • -o mana de mazare
  • -4 rosii
  • -marar
  • -Secretul gustului
  • -sare
  • -bors

Mod de preparare

Se taie in bucati mici ciolanul, se pune la fiert si se ia spuma. Se toaca in cubulete ceapa, morcovul, telina si ardeiul. Se pun la fiert peste ciolan. Se pune apoi varza taiata fideluta, fasolea verde si mazarea. Cand au fiert toate se pun rosiile taiate cubulete. Cand au fiert si rosiile se pune borsul, secretul gustului si sare, iar la sfarsit, cand a fiert cu borsul, mararul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise