autor:

Gogu Mimi-Ovidia

» » Borsuri si Ciorbe

bors de crap

Autor: Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1kg crap, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 ardei potrivit,verdeata, bos, 2 rosii coapte, 1 ou, sare ,delicat peste

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

se curata ceapa , morcovul, ardeiul se taie bucatele si se pun la fiert cu sare. cand sunt fierte de adauga rosiile decojite si taiate cubulete. duapa ce au fiert rosiile se pune bors dupa gust si se lasa sa se fiarba 5 min .se curata pestele si se taie. se adauga pestele si se lasa la fiert pana cand ochii se albesc. se adauga vedeata taita marunt. de inchide focul si se adauga oul batat spuma
Daca ti-a placut reteta noastra "bors de crap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Borș de crap

Borș de crap

1. Crapul se curată de solzi și de măruntaie, apoi se scot şi branhiile. Se spală bine. Se despică

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors cu somon si crap

Bors cu somon si crap

Se caleste ceapa in uleiul de masline,se taie radacinoasele si se pun peste ceapa.Se adauga sucul

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 22 %
179.99 lei
139.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 15 %
129.99 lei
110.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte bun, cred.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    Cred ca e bun.

  • Fara foto

    maria mihalache , 30 mai 2010

    Cate bordeie atatea obiceie.............eu nu bat ou in schimb pun orez si in rest reteta ta se aseamana cu a mea.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Trebuie sa fie bun borsul tau ! Si eu fac dar fara ou....

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 08 iulie 2008

      Eu altfel fac borsul de crap.Pun zarzavatul si ceapa, care au fost taiate marunt, in apa rece cu sare.Rosiile le dau prin razatoare si le adaug in supa.Cand clocoteste , adaug orezul spalat si lasat in apa rece cca.10 minute.(2 lg. orez la 1 kg .crap).Dupa ce zarzavatul si orezul s-au inmuiat ,pun bucatile de crap si fierb 15 minute.Abia acum adaug borsul(1 l.),las sa dea 2-3 clocote , iau borsul de pe foc , presar leustean tocat si acopar vasul 5 minute .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1kg crap
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei potrivit,verdeata
  • bos
  • 2 rosii coapte
  • 1 ou
  • sare ,delicat peste

Raporteaza reteta

Retete
de Gogu Mimi-Ovidia
paste cu legume

paste cu legume

se curata legumele, se pun la fiert in un litru de apasi sare. cand sunt fierte se aduaga pastele

2 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
strudel de mere cu stafide

strudel de mere cu stafide

se curata merele si se taie cubulete. se oparesc stafidele. se pune la incins uleiul se peajesc putin

4 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
tarta cu spanac

tarta cu spanac

se spala spanacul si se curata. se opareste in 1 litru de apa cu sare. se scurge bine. se pune ceapa

6 voturi    6 comentarii
1h
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun, cred.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole pastai