autor:

Gogu Mimi-Ovidia

» » Borsuri si Ciorbe

bors de crap

Autor: Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1kg crap, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 ardei potrivit,verdeata, bos, 2 rosii coapte, 1 ou, sare ,delicat peste

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

se curata ceapa , morcovul, ardeiul se taie bucatele si se pun la fiert cu sare. cand sunt fierte de adauga rosiile decojite si taiate cubulete. duapa ce au fiert rosiile se pune bors dupa gust si se lasa sa se fiarba 5 min .se curata pestele si se taie. se adauga pestele si se lasa la fiert pana cand ochii se albesc. se adauga vedeata taita marunt. de inchide focul si se adauga oul batat spuma
Daca ti-a placut reteta noastra "bors de crap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Borș de crap

Borș de crap

1. Crapul se curată de solzi și de măruntaie, apoi se scot şi branhiile. Se spală bine. Se despică

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors din crap romanesc

Bors din crap romanesc

Se toaca ceapa marunt, morcovii se dau prin razatoarea mare, telina la fel, ardeii se taie fideluta

15 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte bun, cred.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    Cred ca e bun.

  • Fara foto

    maria mihalache , 30 mai 2010

    Cate bordeie atatea obiceie.............eu nu bat ou in schimb pun orez si in rest reteta ta se aseamana cu a mea.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Trebuie sa fie bun borsul tau ! Si eu fac dar fara ou....

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 08 iulie 2008

      Eu altfel fac borsul de crap.Pun zarzavatul si ceapa, care au fost taiate marunt, in apa rece cu sare.Rosiile le dau prin razatoare si le adaug in supa.Cand clocoteste , adaug orezul spalat si lasat in apa rece cca.10 minute.(2 lg. orez la 1 kg .crap).Dupa ce zarzavatul si orezul s-au inmuiat ,pun bucatile de crap si fierb 15 minute.Abia acum adaug borsul(1 l.),las sa dea 2-3 clocote , iau borsul de pe foc , presar leustean tocat si acopar vasul 5 minute .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1kg crap
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei potrivit,verdeata
  • bos
  • 2 rosii coapte
  • 1 ou
  • sare ,delicat peste

Raporteaza reteta

Retete
de Gogu Mimi-Ovidia
paste cu legume

paste cu legume

se curata legumele, se pun la fiert in un litru de apasi sare. cand sunt fierte se aduaga pastele

2 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
strudel de mere cu stafide

strudel de mere cu stafide

se curata merele si se taie cubulete. se oparesc stafidele. se pune la incins uleiul se peajesc putin

4 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
tarta cu spanac

tarta cu spanac

se spala spanacul si se curata. se opareste in 1 litru de apa cu sare. se scurge bine. se pune ceapa

6 voturi    6 comentarii
1h
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun, cred.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de pui ca la tara