Ingrediente
1kg crap, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 ardei potrivit,verdeata, bos, 2 rosii coapte, 1 ou, sare ,delicat peste
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
9 voturi
Ingrediente
1kg crap, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 ardei potrivit,verdeata, bos, 2 rosii coapte, 1 ou, sare ,delicat peste
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
9 voturi
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 mai 2010
Foarte bun, cred.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 mai 2010
Cred ca e bun.
maria mihalache , 30 mai 2010
Cate bordeie atatea obiceie.............eu nu bat ou in schimb pun orez si in rest reteta ta se aseamana cu a mea.
Redusa
30 min
9 voturi
Sidy (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010
Trebuie sa fie bun borsul tau ! Si eu fac dar fara ou....
Vekas (Chef de cuisine) , 08 iulie 2008
Eu altfel fac borsul de crap.Pun zarzavatul si ceapa, care au fost taiate marunt, in apa rece cu sare.Rosiile le dau prin razatoare si le adaug in supa.Cand clocoteste , adaug orezul spalat si lasat in apa rece cca.10 minute.(2 lg. orez la 1 kg .crap).Dupa ce zarzavatul si orezul s-au inmuiat ,pun bucatile de crap si fierb 15 minute.Abia acum adaug borsul(1 l.),las sa dea 2-3 clocote , iau borsul de pe foc , presar leustean tocat si acopar vasul 5 minute .