autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de crap rapid

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
capul si coada de la crap, 2 l apa, ½ l bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1 lingura orez, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert cu zarzavatul taiat marunt adaugind si orezul. Cind zarzavatul este aproape fiert, se adauga pestele (de obicei bucatile de la mijloc se pastreaza pentru prajit sau alte preparate din peste), borsul fiert separat si sarea. Se lasa sa fiarba la foc mic pina cind pestele este gata (15-20 minute). Se adauga verdeata
Se poate servi fierbinte sau rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de crap rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE VITA

CIORBA DE VITA

Carnea se spala, se da in clocot cu putina sare, apoi se schimba apa, se aduna spuma, cand carnea

40 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

1. Carnea de pasare se da prin masina de tocat, impreuna cu jumatate de ceapa, apoi se amesteca bine

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • capul si coada de la crap
  • 2 l apa
  • ½ l bors
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura orez
  • verdeata

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de ciolan