Se pun la fiert tacamurile si cand dau in clocot li se ia spuma. Se pune apoi ceapa tocata, morcovul ras, telina rasa si ardeiul taiat fasiute si se lasa sa fiarba. Cand sunt fierte se pun dovleceii curatati de coaja si taiati patratele mici si sucul de rosii si se mai lasa sa fiarba pana se moaie dovleceii. Se pune apoi borsul si cele 2 lingurite de secretul gustului. Se lasa sa fiarba si se drege cu smantana. La sfarsit, dupa ce s-a inchis focul se pune mararul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii