autor:

Camelia Grosu

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de dovlecei cu carne de pui

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2010

Ingrediente
-tacamurile de la un pui de tara, -1 ceapa, -1 morcov, -o bucata de telina, -1 ardei, -4 dovlecei potriviti, -300 ml de suc de rosii, -bors, -2 lingurite de secretul gustului, -500 ml de smantana, -o legatura de marar

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert tacamurile si cand dau in clocot li se ia spuma. Se pune apoi ceapa tocata, morcovul ras, telina rasa si ardeiul taiat fasiute si se lasa sa fiarba. Cand sunt fierte se pun dovleceii curatati de coaja si taiati patratele mici si sucul de rosii si se mai lasa sa fiarba pana se moaie dovleceii. Se pune apoi borsul si cele 2 lingurite de secretul gustului. Se lasa sa fiarba si se drege cu smantana. La sfarsit, dupa ce s-a inchis focul se pune mararul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de dovlecei cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Zarzavaturiile le curatam, le taiem pe toate cubulete si le punem la calit intr-o oala mare, apoi

2 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata

Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata

Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga. Usturoiul tocat,

16 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Juan Jose Imbernon Cano , 30 decembrie 2013

    Que aproveche!

  • Fara foto

    Aura Traieste Viata La Maxim , 30 decembrie 2013

    miam , miam

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    O bunatate.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

      Arata grozav borsul de pui!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

      Acum ca am terminat postul o sa vin sa pap la tine ca arata super bine borsuletul tau...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

9 voturi

Ingrediente

  • -tacamurile de la un pui de tara
  • -1 ceapa
  • -1 morcov
  • -o bucata de telina
  • -1 ardei
  • -4 dovlecei potriviti
  • -300 ml de suc de rosii
  • -bors
  • -2 lingurite de secretul gustului
  • -500 ml de smantana
  • -o legatura de marar

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

15 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sosuri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

O bunatate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

98 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de macris pe carne de porc afumata