autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de dovlecei cu marar

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 buc. dovlecei, 1 buc. rosie, 1/4 l bors, marar verde, sare, 2 linguri smintina, o lingurita orez

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Dovleceii, curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, impreuna cu rosia curatata si orezul. Se adauga mararul si borsul. Se drege cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de dovlecei cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de perișoare din carne de pui

Ciorbă de perișoare din carne de pui

Spălăm, porționăm carnea de pui. Punem 3-4 l de apă la fiert. Punem carnea la fiert și

6 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Pentru inceput trebuie sa spalam pieptul de pui.Punem o oala cu apa la fiert,iar atunci cand da in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    simplu si bun!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 buc. dovlecei
  • 1 buc. rosie
  • 1/4 l bors
  • marar verde
  • sare
  • 2 linguri smintina
  • o lingurita orez

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

simplu si bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec