Se alege, se spala si se moaie fasolea de cu seara in apa calduta. Se pune la fiert si dupa ce a dat 2-3 clocote, se schimba apa si se pune din nou la fiert cu apa calduta. Se repeta aceasta operatie de trei ori. In ultima apa se adauga in afara de fasole, ceapa, morcovul, patrunjelul si sare. Se acopera oala si se lasa sa fiarba pina cind se moaie fasolea. Se scoate zarzavatul si se adauga un rintas facut din faina si ulei, borsul fiert(cantitatea dupa gust) si verdeata tocata. Se lasa sa mai dea 2-3 clocote.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii