Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 litru apa, bors (dupa gust), 250 gr. fasole boabe, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1/2 lingurita faina, 1/2 lingura ulei, patrunjel, marar, leustean, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Se alege, se spala si se inmoaie fasolea din ajun in apa calduta. Se pune la fiert si dupa ce a dat 2-3 clocote se schimba apa si se pune din nou la fiert cu apa calduta. Se repeta operatia de 2-3 ori la intervale de 10 minute. In ultima apa (1 1/2 l), se adauga ceapa, morcovul si patrunjelul intregi. Se acopera oala cu capac si se lasa sa fiarba pina cind se inmoaie bine fasolea. Se scoate zarzavatul si se adauga faina amestecata cu uleiul, borsul clocotit, sarea, verdeata tocata si se mai lasa sa dea 2-3 clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole boabe" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate