autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

bors de fasole cu stevie

Autor: simona greavu (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona greavu (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 aprilie 2005

Ingrediente
1/2 kg fasole, 3 leg stevie, 2 cepe, 1 morcov, 2 cartofi, 1 ardei gras, bors, leustean, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

-se fierbe fasolea, acoperita, dupa ce a fost lasata la inmuiat de seara pana dimineata.
-separat, se calesc in ulei morcovul ras, ceapa si ardeiul ( taiate marunt) ,cartofii taiati cubulete si stevia taiata fideluta.
-se adauga o cana zeama de fasole si se lasa sa fiarba legumele.
-cand si fasolea si legumele sunt fierte, se amesteca, se adauga borsul (fier separat, cu o ceapa); se potriveste gustul de sare/piper
; se adauga leusteanul tocat fin .
-se mai da un clocot si...ciorba e gata!!
Daca ti-a placut reteta noastra "bors de fasole cu stevie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu afumatura

Ciorba de fasole cu afumatura

Se alege fasolea si se pune de seara in apa calda. A doua zi se pune la fiert in apa rece. Cand da

2 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din boabe de fasole cu tarhon

Ciorba din boabe de fasole cu tarhon

Se aleg ,spala si se lasa citeva ore in apa rece boabele de fasole(se pot lasa si 24 ore).Se pun

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

95 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de cocoş