autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

bors de fasole cu stevie

Autor: simona greavu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona greavu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 aprilie 2005

Ingrediente
1/2 kg fasole, 3 leg stevie, 2 cepe, 1 morcov, 2 cartofi, 1 ardei gras, bors, leustean, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

-se fierbe fasolea, acoperita, dupa ce a fost lasata la inmuiat de seara pana dimineata.
-separat, se calesc in ulei morcovul ras, ceapa si ardeiul ( taiate marunt) ,cartofii taiati cubulete si stevia taiata fideluta.
-se adauga o cana zeama de fasole si se lasa sa fiarba legumele.
-cand si fasolea si legumele sunt fierte, se amesteca, se adauga borsul (fier separat, cu o ceapa); se potriveste gustul de sare/piper
; se adauga leusteanul tocat fin .
-se mai da un clocot si...ciorba e gata!!
Daca ti-a placut reteta noastra "bors de fasole cu stevie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de peste

Bors de peste

Intr-o oala punem apa sa fiarba. Cand incepe sa clocoteasca dam focul la minim. Intre timp pregatim

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune carnea de pui la fiert cu vegeta,legumele se taie cubulete si se pun la calit.Dupa ce sunt

9 voturi    6 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de dovlecei cu carne de pui