autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

bors de fasole cu stevie

Autor: simona greavu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona greavu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 aprilie 2005

Ingrediente
1/2 kg fasole, 3 leg stevie, 2 cepe, 1 morcov, 2 cartofi, 1 ardei gras, bors, leustean, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

-se fierbe fasolea, acoperita, dupa ce a fost lasata la inmuiat de seara pana dimineata.
-separat, se calesc in ulei morcovul ras, ceapa si ardeiul ( taiate marunt) ,cartofii taiati cubulete si stevia taiata fideluta.
-se adauga o cana zeama de fasole si se lasa sa fiarba legumele.
-cand si fasolea si legumele sunt fierte, se amesteca, se adauga borsul (fier separat, cu o ceapa); se potriveste gustul de sare/piper
; se adauga leusteanul tocat fin .
-se mai da un clocot si...ciorba e gata!!
Daca ti-a placut reteta noastra "bors de fasole cu stevie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de gaina

Ciorba de gaina

Se curata, spala gaina, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala de 5 litri timp de 3 ore (se

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Se spala foarte bine osul de aschii. Se pune la fiert osul taiat in 2-3 bucati in apa cu sare cat

50 voturi    18 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de pui