autor:

Cely Snijec

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de legume

Bors de fasole cu taitei de casa

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 ianuarie 2013

Ingrediente
o ceasca fasole boabe albe marunte, fierte, o ceapa, o radacina pastarnac, o radacina patrunjel, o radacina morcov, o telina mica, o ceapa, o bucatica de gogosar si o bucatica de ardel cruzi,tocati marunt, o mana de taitei de casa, 5-6linguri ulei, bors de putina, sare, piper,, patrunjel vedre

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Calim ceapa tocata marunt,adaugam zarzavatul dat pe robot,sau pe razatoare si il calim cateva minute in uleiul incins.Adaugam ardeiul si gogosarul,cate putina apa,pana ce legumele sunt fierte. Adaugam fasolea si taiteii fierti separat si mai dam un clocot.Acrim cu bors de putina si presaram cu patrunjel proaspat.Condimentam dupa gust. Servim cu ceapa alaturi, cine doreste poate sa dreaga cu smantana.
Daca am retinut din supa de la fiertul fasolei, adaug in loc de apa din acea supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de dovleac si portocale

Supa crema de dovleac si portocale

Dovleacul se taie in patratele mai mari, ceapa si ghimbirul in patratele mici Portocala se cojeste

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de dovleac in stil Thai

Supa crema de dovleac in stil Thai

Curăţăm dovleacul de coajă şi seminţe. Tăiem miezul în cubuleţe mici şi le punem întro

3 voturi    3 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

    Este o combinatie indrazneata as zice, dar cred ca e bun borsul tau.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • o ceasca fasole boabe albe marunte
  • fierte
  • o ceapa
  • o radacina pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o radacina morcov
  • o telina mica
  • o ceapa
  • o bucatica de gogosar si o bucatica de ardel cruzi,tocati marunt
  • o mana de taitei de casa
  • 5-6linguri ulei
  • bors de putina
  • sare
  • piper,
  • patrunjel vedre

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Este o combinatie indrazneata as zice, dar cred ca e bun borsul tau.

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Ciorba de legume