autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de fasole verde cu ardei

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 l apa, 1/2 l bors, 300 gr. fasole verde, 1 morcov mic, 1 ceapa, 1 patrunjel mic, 4 rosii, 1 ardei gras, 1 lingura ulei, 1/2 lingurita faina, verdeata, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert in apa cu sare, morcovul, patrunjelul si ceapa taiate foarte marunt. Se adauga fasolea taiata in bucati. Cind incepe sa fiarba, se lasa citeva minute, apoi se adauga ardeiul gras si rosiile, curatate de pielite si seminte, taiate felii. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu putina zeama de legume si se adauga in ciorba, amestecind cu lingura ca sa evitam formarea cocoloaselor. Se lasa sa fiarba pina cind fasolea este gata. Se adauga borsul si verdeata tocata si se lasa sa mai dea citeva clocote
Aceasta ciorba se poate servi si rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole verde cu ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu galusti

Ciorba de pui cu galusti

Care dintre noi nu are o mancare preferata?Sau acel ceva care iti aduce aminte de o persoana draga

18 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza

Ciorba de varza

Legumele se curata si se spala. Ceapa se toaca marunt. Ardeiul se taie cubulete. Un morcov se taie

4 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1/2 l bors
  • 300 gr. fasole verde
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa
  • 1 patrunjel mic
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita faina
  • verdeata
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors cu de toate