Se transeaza gaina si se pune la fiert.
Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine si se lasa la fiert sub presiune.Dupa 30-40 minute se adauga legumele taiate cubulete.Se pune iar capacul si se mai lasa sa fiarba sub presiune 20 minute.
In acest timp pregatim tocmagii(taiteii de casa).Se framanta un aluat tare dintr-un ou,sare si faina,se intinde o foaie si se taie fideluta.Cand carnea si legumele sunt aproape fierte,se adauga tocmagii ,sare si borsul si se mai fierbe aproximativ 10 minute.Dupa ce se opreste focul,se presara patrunjel verde deasupra.
Se serveste cu ardel iute si dres cu o lingura de smantana dupa preferinta.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii