Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii cu muschii de pe spate se pun la fiert impreuna cu ceapa, morcovul si sare in 2 l apa. Dupa fierbere (se incearca carnea cu furculita), se strecoara si se pune intr-o oala de 4 litri supa rezultata impreuna cu carnea fiarta.
Se completeaza cu apa astfel incat sa ramana loc si pentru borsul de putina, bulion (poate fi suc de rosii) pentru culoare, taitei de casa si se da in cateva clocote impreuna cu slaninuta taiata felii foarte subtiri. Cand e aproape gata se adauga si borsul de putina (dat in clocot separat), tarhonul si verdeata.
Serviti fierbinte si cu ardei iuti, sau dreasa cu smantana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii