autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de jumeri

Autor: mary (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg jumeri, -1 morcov, -1 pastarnac, -1 telina, - 2 cepe, -2 linguri untura, -4-5 rosii, -1 cana bors, - 1 legatura leustean, -sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa,se taie marunt,se caleste in untura in oala in care pregatesti ciorba. Dupa ce s-a inmuiat adaugi morcovul,pastarnacul si telina curatate si date prin razatoarea mare. Se adauga jumerile si 1 litru de apa. Dupa ce au fiert toate torni borsul fiert separat, rosiile tocate potrivesti de sare si piper,lasi sa mai dea in cateva clocote apoi dai deoparte si presari leusteanul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de jumeri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de sfecla cu carne

Bors de sfecla cu carne

Intr-o oala se pune carnea taiata bucati potrivite si osul si se adauga apa cit sa o acopere si se

11 voturi    2 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de frike(specific arab)

Ciorba de frike(specific arab)

Ceapa taiata marunt,se prajeste in cele 3 linguri de ulei.Se pune,apoi, frike(curatata si spalata);se

4 voturi    9 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg jumeri
  • -1 morcov
  • -1 pastarnac
  • -1 telina
  • - 2 cepe
  • -2 linguri untura
  • -4-5 rosii
  • -1 cana bors
  • - 1 legatura leustean
  • -sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de gulii