autor:

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de jumeri

Autor: mary (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg jumeri, -1 morcov, -1 pastarnac, -1 telina, - 2 cepe, -2 linguri untura, -4-5 rosii, -1 cana bors, - 1 legatura leustean, -sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa,se taie marunt,se caleste in untura in oala in care pregatesti ciorba. Dupa ce s-a inmuiat adaugi morcovul,pastarnacul si telina curatate si date prin razatoarea mare. Se adauga jumerile si 1 litru de apa. Dupa ce au fiert toate torni borsul fiert separat, rosiile tocate potrivesti de sare si piper,lasi sa mai dea in cateva clocote apoi dai deoparte si presari leusteanul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de jumeri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ciorba de porc cu taitei de casa

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic. Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg jumeri
  • -1 morcov
  • -1 pastarnac
  • -1 telina
  • - 2 cepe
  • -2 linguri untura
  • -4-5 rosii
  • -1 cana bors
  • - 1 legatura leustean
  • -sare,piper

Raporteaza reteta

Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba lu' Alex