autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de jumeri

Autor: mary (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg jumeri, -1 morcov, -1 pastarnac, -1 telina, - 2 cepe, -2 linguri untura, -4-5 rosii, -1 cana bors, - 1 legatura leustean, -sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa,se taie marunt,se caleste in untura in oala in care pregatesti ciorba. Dupa ce s-a inmuiat adaugi morcovul,pastarnacul si telina curatate si date prin razatoarea mare. Se adauga jumerile si 1 litru de apa. Dupa ce au fiert toate torni borsul fiert separat, rosiile tocate potrivesti de sare si piper,lasi sa mai dea in cateva clocote apoi dai deoparte si presari leusteanul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de jumeri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

1. Punem pieptul intreg la fiert in oala cu apa. Spumam dupa ce da in clocot, apoi adugam legumele

46 voturi    28 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel

Ciorba de miel

Se pune carnea la fiert,se spumeaza.Se adauga 2 cepe uscate si morcov taiate marunt.Cand a fiert

10 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg jumeri
  • -1 morcov
  • -1 pastarnac
  • -1 telina
  • - 2 cepe
  • -2 linguri untura
  • -4-5 rosii
  • -1 cana bors
  • - 1 legatura leustean
  • -sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie