autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de jumeri

Autor: mary (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg jumeri, -1 morcov, -1 pastarnac, -1 telina, - 2 cepe, -2 linguri untura, -4-5 rosii, -1 cana bors, - 1 legatura leustean, -sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa,se taie marunt,se caleste in untura in oala in care pregatesti ciorba. Dupa ce s-a inmuiat adaugi morcovul,pastarnacul si telina curatate si date prin razatoarea mare. Se adauga jumerile si 1 litru de apa. Dupa ce au fiert toate torni borsul fiert separat, rosiile tocate potrivesti de sare si piper,lasi sa mai dea in cateva clocote apoi dai deoparte si presari leusteanul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de jumeri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vitel cu legume congelate

Ciorba de vitel cu legume congelate

Puneti carnea bine spalata la fiert, la foc mic, in 3 litri de apa rece cu putina sare. Intr-o alta

36 voturi    12 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu afumatura

Ciorba de cartofi cu afumatura

Mod de pregatire: Taiati ceapa uscata si ceapa verde marunt, morcovul rondele si costita in bucati

7 voturi    3 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg jumeri
  • -1 morcov
  • -1 pastarnac
  • -1 telina
  • - 2 cepe
  • -2 linguri untura
  • -4-5 rosii
  • -1 cana bors
  • - 1 legatura leustean
  • -sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Zama saracului