autor:

emadina

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de legume

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
2 morcovi, 2 cartofi, 1 dovlecel, 1 telina, 1 pastarnac, 1 ceapa, 2 rosii, 100 g boabe de porumb, 100 g mazare, 1/2 l bors, ulei, sare, patrunjel verde tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se toaca marunt si se pun la fiert intr-un litru si 1/2 de apa cu sare.Cand au fiert se adauga borsul, uleiul si patrunjelul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de pui cu legume

Bors de pui cu legume

Se spala bine puiul si se portioneaza,apoi il punem la fiert intr-o oala de 6 l.Dupa ce luam spuma,punem

50 voturi    14 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de legume

Bors de legume

Se curata ceapa si se taie marunt; cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi. Devleceii si

28 voturi    7 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 100 g boabe de porumb
  • 100 g mazare
  • 1/2 l bors
  • ulei
  • sare
  • patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE RATA