Curatam legumele,le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa.Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape,o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi pun bucatile de coasta in apa in care fierb legumele.Punem si borsul la fiert intr-o craticioara separat,iar cand ciorba este gata se pune peste si borsul clocotit.Mai lasam sa dea in cateva clocote si ciorba este gata.Asezonam cu ce condimente dorim,eu am pus sare si tarhon uscat,cand servim acest bors punem patrunjel verde tocat cat mai marunt,piper si cine doreste mai iute poate servi cu un ardei iute rosu.Dupa ce au fiert bine si legumele si carnea,batem ouale si le turnam peste bors,ca sa se formeze zdrente.Cine doreste poate sa serveasca aceasta ciorba si cu 2 sau 3 linguri de smantana.Pofta buna !!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii