Curatam legumele,le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa.Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape,o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi pun bucatile de coasta in apa in care fierb legumele.Punem si borsul la fiert intr-o craticioara separat,iar cand ciorba este gata se pune peste si borsul clocotit.Mai lasam sa dea in cateva clocote si ciorba este gata.Asezonam cu ce condimente dorim,eu am pus sare si tarhon uscat,cand servim acest bors punem patrunjel verde tocat cat mai marunt,piper si cine doreste mai iute poate servi cu un ardei iute rosu.Dupa ce au fiert bine si legumele si carnea,batem ouale si le turnam peste bors,ca sa se formeze zdrente.Cine doreste poate sa serveasca aceasta ciorba si cu 2 sau 3 linguri de smantana.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii